تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۰
کد خبر: ۱۹۳۹۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با اعلام تشديد نظارت‌ها؛

46 واحد نانوايي متخلف پلمپ شدند

معاون بازرسي و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: نظارت‌هاي سازمان بر واحدهاي صنفي نانوايي تشديد يافته است و تاكنون 46 واحد صنفي نانوايي متخلف پلمپ شده‌اند.
 
ابوالقاسم كوره‌چيني در گفت‌وگو با ايسنا، اظهاركرد: با توجه به افزايش 27 درصدي قيمت آرد، برخي نانوايان متاسفانه اقدام به گران‌فروشي و كم‌فروشي كرده‌اند.
 
وي افزود: در همين مدت‌كوتاه، 70 واحد صنفي نانوايي به جرم گران‌فروشي و كم‌فروشي جريمه و پرونده براي آن‌ها تشكيل شده كه اين پرونده‌ها در حال معرفي به اداره تعزيرات حكومتي مي باشد.
 
كوره‌چيني خطاب به نانوايي‌ها تصريح‌كرد: هر واحدي كه نان لواش را بالاتر از 125 تومان و كمتر از وزن 170 گرم و نان تافتون را بالاتر از 140 تومان و كمتر از وزن 200 گرم عرضه كند، متخلف است و با وي شديد برخورد مي‌كنيم.
 
وي عنوان‌كرد: از شهروندان مي‌خواهيم كه هرگونه افزايش قيمت در نانوايي‌ها را اطلاع دهند تا از سوي سازمان پيگيري شود.همچنين به نانواها هشدار داده مي‌شود كه قيمت مصوب نان را رعايت كرده و كم‌فروشي و گران‌فروشي نكنند.
captcha
آخرین اخبار