تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۷
کد خبر: ۱۹۳۷۴۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در اهواز گشایش یافت

 نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و هفتمین فن بازار خوزستان روز یکشنبه با حضور جمعی از مسئولان در محل دایمی نمایشگاه بین‌المللی اهواز گشایش یافت.

 این نمایشگاه شامل ۲۵ غرفه سازمان‌ها و ادارات دولتی خوزستان و ۴۰ غرفه شرکت فناور و دانش‌بنیان است.

برگزاری نمایشگاه معکوس، نمایشگاه فن‌بازار و رونمایی از صندوق پژوهش و فناوری خوزستان از جمله برنامه‌های جنبی این نمایشگاه است.

استاندار خوزستان در حاشیه افتتاح این نمایشگاه در جمع خبرنگاران بیان کرد: این نمایشگاه ارزشمند نسبت به سال‌های گذشته پله‌های ترقی را طی کرده و به سمت کارآفرینی و فناوری پیش رفته است.

غلامرضا شریعتی ابراز افزود: امیدواریم مسیر خوزستان در حوزه پژوهش و فناوری هدایت شود و با سرعت و قوت و قدرت ادامه یابد.

وی بیان کرد: صندوق پژوهش و فناوری خوزستان حامی ایده‌های ارزشمند است و امید است در سال‌های آینده روند رو به رشد را از نظر کمی و کیفی شاهد باشیم.

شریعتی در خصوص نمایشگاه معکوس گفت: برگزاری این نمایشگاه برای نخستین بار در راستای طرح مسایل و مشکلات صنایع است تا در راستای حل مشکلات گام برداریم.

این نمایشگاه از یکم تا سوم دی از ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۶ تا ۲۰ برای علاقه‌مندان دایر است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار