تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۱:۰۴
کد خبر: ۱۹۲۵۱
تعداد نظرات: ۳۰ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
بررسی وضعیت خانه مطبوعات خوزستان / 3
بدون برنامه مدون، دعوا بر سر مسائل واهی است
چرا آقایان عملکرد خود را در زمان صدارتشان بر خانه مطبوعات در همه ی دوره های گذشته، ارائه نمی دهند و تکلیف وسایل و امکاناتی که به اسم خانه مطبوعات گرفته اند را روشن نمی کنند/ اکنون که یک خوزستانی به عنوان مدیر خانه مطبوعات کشور فعالیت می کند بهتر نیست این مسئله را فرصت بدانیم و نه تهدید. چرا که نشان می دهد خوزستان پتانسیل آن را دارد که بتواند در دوره های بعد نیز از این فرصت نهایت استفاده را ببرد نه آنکه در پی تخریب این آن باشیم
خوزنیوز: در ادامه سلسله مطالب بررسی وضعیت خانه مطبوعات خوزستان با محسن مرادی،  سردبیر هفته نامه ندای بهبهان   گفت گویی انجام داده ایم که می خوانید. این سلسله مطالب را در خوزنیوز دنبال کنید.

مطبوعات به لحاظ اینکه در طلیعه جامعه قرار دارد، باید به لحاظ کیفی در جایگاهی باشد که بتواند در روند رو به رشد و توسعه استان تاثیرگذار باشد.

محسن مرادی درباره رسالت وکارکرد خانه مطبوعات گفت : حجم بالای مجوز نشریات در مقابل سطح کیفی آنها، بسیار نامتوازن است. رسالت خانه مطبوعات در برگزاری یک نشست و رای گیری خلاصه نمی شود. اینکه چه کسی در این خانه باشد و چه کسی نباشد، موضوعیت ندارد، چرا که قبل از هر اقدامی باید خانه مطبوعات با همفکری اصحاب رسانه و اعضای آن در فکر تدوین برنامه های کوتاه و بلند مدت باشند و با اولویت گزاری در هر سال، نسبت به رفع حداقل یکی از معضلات و نیازهای هم صنفان خود اهتمام ورزد، آن موقع است که بتوان عملکرد آنها را نقد و مورد بررسی قرار داد.

سردبیر هفته نامه ندای بهبهان اظهار کرد: بدون برنامه مدون، دعوا بر سر مسائل واهی است. به هر روی تا برنامه ای توسط اهالی مطبوعات برای خانه ی مورد اشاره تدوین نگردد، هرکس در راس این هرم قرار گیرد، اوضاع بهتر از این نخواهد بود و عده ای آن را "پوسته" می نامند و عده ای دیگر "بهشت" ! .

بررسی وضعیت خانه مطبوعات خوزستان / محسن مرادی

وی گفت: به زعم بنده مهم ترین اولویت های خانه مطبوعات خوزستان توجه و تلاش در جهت بهبود وضعیت کیفی مطبوعات، تشکیل هیات نظارت بر کیفیت مطبوعات، برگزاری جشنواره های سالانه و مستقل، برگزاری کلاس های ویژه با دعوت از اساتید حوزه رسانه و خبر، ایجاد صندوق های قرض الحسنه و مالی، پیگیری وضعیت بیمه تامین اجتماعی خبرنگاران، تعاونی مسکن، تاسیس خانه خبرنگار در جهت اسکان موقت خبرنگاران و اهالی رسانه مدعو از شهرستانها و سایر استانها، توجه به مسائل کلان توسعه ای استان و ... باید باشد، نه آن مسایلی که اکنون شاهدش هستیم.

مرادی خاطرنشان کرد: همگرایی در این خانه مگر با تفاهم، پشتیبانی، ترغیب و آگاه سازی از اهداف از پیش تعیین شده، میّسر نمی شود. انتظار ما به عنوان عضو کوچکی از خانه مطبوعات این است که نسبت به مسائل کلان و معضلات استان بی تفاوت نباشیم.

این روزنامه نگار افزود: چند سوال مطرح است و اینکه تاکنون چند بیانیه از سوی خانه مطبوعات در خصوص انتقال آب کارون، سد گتوند، گرد و غبار، بیکاری و ... منتشر شده است؟ تاکنون چند جلسه با حضور همه طیف های فکری و گرایشات در نقد مدیران ناکارآمد استان از سوی خانه مطبوعات برگزار شده؟ تاکنون اصحاب رسانه به عنوان چشم و گوش مردم و این آب و خاک، چند بار به صورت عمومی و نه خاص! با میزبانی خانه مطبوعات با نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان و شوراهای شهر نشست داشته اند و از مشکلات و معضلات گفته اند؟ تاکنون چه مواضعی از سوی این خانه در خصوص وضعیت بغرنج گنجینه های تاریخی استان به عنوان بخشی از شاخص های فرهنگی دیده ایم؟ تاکنون چندبار بدور از جار و جنجال های مرسوم به دور هم نشسته ایم و از مشکلات صنفی خود گفته ایم؟ چرا خانه مطبوعات ما فاقد مکان مشخص است؟ و هزاران سوال بی پاسخ دیگر که امید است در آینده مورد توجه همکارانی باشد که برای خلعت این مقام، عزم راسخ دارند.

مرادی گفت: انتخابات خانه مطبوعات خوزستان باید بدور از جنجال و هیاهوهای فعلی برخی موج سواران برگزار شود. چرا که خانه مطبوعات در خوزستان در دوره های رفته، نتوانسته به مشکلات و معضلات صنفی بپردازد و تنها به مسائل حاشیه ای، بد اخلاقی ها و ... پرداخته است و لازم است که روزنامه نگاران واقعی که دیروز و امروز توسط برخی ها خارج از گود نگه داشته شده اند، به این قضیه ورود کنند و دست عده ای که برای منافع خود، خانه مطبوعات فعلی را "پوسته مطبوعات" می دانند، کوتاه کرد. اگر امروز خانه مطبوعات توسط عده ای «پوسته مطبوعات» نامیده می شود، دلایل خاص و شخصی در پس آن وجود دارد. چرا که همین عده اگر از سوی مدیر خانه مطبوعات، حکمی به اسم حتی «مشاور» داده می شد، اکنون خانه مطبوعات را «بهشت» می نامیدند. این در صورتی است که خانه مطبوعات با توجه به کارشکنی های برخی دوستان ، نه پوسته است و نه بهشت، چیزی میان دوزخ و برزخ است.

 وی درباره عملکرد خانه مطبوعات خوزستان گفت: چرا آقایان عملکرد خود را در زمان صدارتشان بر خانه مطبوعات در همه ی دوره های گذشته، ارائه نمی دهند و تکلیف وسایل و امکاناتی که به اسم خانه مطبوعات گرفته اند را روشن نمی کنند. مگر خانه مطبوعات ملک شخصی است. چرا وقتی صحبت از اختصاص پول به خانه مطبوعات به میان آمد، عده ای دایه ی بهتر از مادر شدند و سینه سپر کردند که باید انتخابات خانه مطبوعات برگزار شود که در این بین 12-10 نفری به عنوان هیئت مؤسس انتخاب شدند که برخی از آنها از دو طیف موافق و مخالف حال حاضر هم هستند، حضور داشتند که متفق القول شدند که انتخابات خانه مطبوعات را برگزار کنند. البته پس از این اتفاق غیر کارشناسی و ناپخته که نشان می داد تمام جار و جنجال ها پایان پذیرفته، دیری نپایید که هر کدام علم مخالفت خود را برافراشتند و مشخص شد که هدف، خانه مطبوعات و صنف نبوده است.

سردبیر هفته نامه ندای بهبهان افزود: ای کاش فقط مسئله ی برگزاری انتخابات بود. چرا که آنها بار دیگر می خواستند از همه خبرنگاران ثبت نام کنند و انواع مدرک و سوء پیشینه بگیرند. پس تکلیف مدارک قبلی چه می شود؟ و از همه مهم تر این است که تکلیف خانه ای که به ثبت رسیده است، را چه می شد؟ که در آن زمان من و عده ای از روزنامه نگاران مستقل استان، بیانیه ای در خصوص غیر قانونی بودن برگزاری انتخابات صادر نمودیم و دغدغه هم صنفان واقعی را ابراز کردیم که اداره ارشاد متوجه منظورمان شد و انتخابات و مراسم ثبت نام را برچیدند.

مرادی خاطر نشان کرد: به هر روی در مطبوعات خوزستان افراد سالم بسیاری وجود دارد که می توانند برای هم صنفانمان تلاش کنند، چرا که معتقدیم هدف آنها خدمت به خبرنگاران است نه منافع شخصی. اکنون که یک خوزستانی به عنوان مدیر خانه مطبوعات کشور فعالیت می کند بهتر نیست این مسئله را فرصت بدانیم و نه تهدید. چرا که نشان می دهد خوزستان پتانسیل آن را دارد که بتواند در دوره های بعد نیز از این فرصت نهایت استفاده را ببرد نه آنکه در پی تخریب این آن باشیم.

وی در پایان گفت: ما نباید این همه کوته فکر باشیم و افق دیدمان از خوزستان آن طرفتر نرود. مطبوعات خوزستان، باید نمونه و الگوی سایر استان ها شود و این مهم تا زمانی که نتوانیم دور یک میز بنشینیم و مشکلاتمان را رو در رو حل کنیم، اتفاق نخواهد افتاد.
غیر قابل انتشار: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۰
علی
|
Finland
|
۰۲:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
0
0
از مطبوعات استان اگر 4 نفر حذف شوند مشکل چند دستگی و اختلاف ها و بدنام کردن ها برای رسیدن به منافع شخصی و جناحی حل می شود. مطمئن باشید.
یه روزنامه نگار خوزستانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
0
0
چه حرف جالبی زدی که بدون برنامه مدون، دعوا بر سر مسائل واهی است
ما هنوز با خودمان درگیریم ان وقت می خواهیم خانه مطبوعات تشکیل بدهیم.4 و 5 پنج نفر در مطبوعات هستند که می خواهند همیشه پدرسالار مطبوعات باشد.آقایان مرد آن زمان که اینگونه رفتار می کردید.آن موقع ما خبرنگاران به احترام سن و سالاتان حرفی نمی زدیم اما دوره شعبون بی مخ ها منقرض شده.
ذاکری
|
United Arab Emirates
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
0
0
سراپای این مصاحبه علیرغم ظاهر بیطرف طرفداری از باند 551 خانه مطبوعات است. نامبرده خودش برای یک طرف دعوا طومار جمع نموده و به تهران فرستاده و موجب برهم خوردن انتخابات اخیر خانه مطبوعات شده آنوقت قیافه بیطرفی میگیرد.
پاسخ ها
در پاسخ به ذاکری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
چه کسی گفته برای یک طرف دعوا طومار جمع نموده و به تهران فرستاده.تا انجا که بنده مطلعم بیانیه ایشان اصلا به تهران فرستاده نشد و ان بیانیه ای که به تهران فرستاده شد از طرف آقایانی بود که خود زمانی خانه مطبوعات را در چنته خود داشتند .اگر از چیزی خبر ندارید بی خود و بی جهت تهمت نزنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
0
0
خانه مطبوعات 551 هیچ گونه اشکالی ندارد.دعوا بر سر آدم های در راس هستند نه خانه 551.اگر فردی که به نام ذاکری چنین می گه که مرادی از خانه 551 حمایت کرده باید گفت همه باید از خانه مطبوعات 551 دفاع کنیم.نه از آدم های در راس آن.اشکال ما این است که چشم همدیگه رو نداریم و دیگری را باور نمی کنیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
0
0
ما نباید این همه کوته فکر باشیم و افق دیدمان از خوزستان آن طرفتر نرود. مطبوعات خوزستان، باید نمونه و الگوی سایر استان ها شود و این مهم تا زمانی که نتوانیم دور یک میز بنشینیم و مشکلاتمان را رو در رو حل کنیم، اتفاق نخواهد افتاد.
جواد
|
United Arab Emirates
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
1
0
دمب خروس از مصاحبه بالا-قابل توجه فرهیختگان و مامورین 551:

بیانیه ای در خصوص غیر قانونی بودن برگزاری انتخابات صادر نمودیم و دغدغه هم صنفان واقعی را ابراز کردیم که اداره ارشاد متوجه منظورمان شد و انتخابات و مراسم ثبت نام را برچیدند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
بی سواد دمب خروس نه و دم خروس.ماموریتت تمام شد آقا جواد .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
آقای جواد عزیز از نوع پیامت مشخص است که ماموریت ئاشته ای حالا خوشحال و خندان باش و منتظر اربابت نباش که از تو تشکر کند .نه انان تو را برای سیاهی لشکری در این جور مواقع خواسته اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
0
1
خوز نیوز خودش موضع دارد وگرنه ایشان کجا در مطبوعات بوده من که تا بحال اسمش را نشنیده ام.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
ایشان بر تارک مطبوعات خوزستان هستند.شما چشم دیدن ندارید و خود را به ندیدن زده اید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
جوک سال رو گفتی.چشماتو وا کن و حرفتو مزه مزه کن که مورد تمسخر قرار نگیری.این حرفت اوج خنده بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
0
1
مصاحبه شونده وقتی میگوید ریاست فعلی خانه یک فرصت است یعنی موضعش روشن است. این یعنی با این طیف است. پس موضع دارد.چنانچه با انها به تهران هم رفته .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
متاسفانه همه به ادمها نگاه می کنند نه به جایگاه ها.متاسفم که در مطبوعات خوزستان قلم می زنم.
امیر
|
United Arab Emirates
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
0
1
وقتی خانه مطبوعات فعلی مساله دار شد یکهو پای این مصاحبه شونده برای جمع اوری امضا بمیان امد.حرکت بشدت شبهه انگیز است.چرا قبل از حرکت ارشاد و در این 4 سال این دارودسته امضا جمع نمی کردند.شاید سکوتشان هم معنی داشته باشد.در جهت منافع چه کسی این همه سینه چاکی؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
موضع محسن مرادی مشخص است.این تهمت زدن ها به او نشانه غرض ورزی است.همه می دانند که ایشان با کارهای هر دو گدسته مخالف هستند.اول بروید بینانیه صادر شده را بخوانید بعد قضاوت نادرست کنید.
سواری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
0
1
اگر خوزنیوز بی طرفانه عمل می کند از آقای فروغی نیا اسم 91 خبرنگار را بخواهد تا روشنگری شود که آیا پای ان طمار را 91 نفر امضا کرده اند.
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
0
1
افراد باید در حوزه ای که می توانند عرض اندام نمایند.اگر شعر میگوید کسی نبایدخرده بگیرد اما باید در حوزه مطبوعات چند مقاله هم داشت.همه چیز که شعر نیست.هرچند انجا هم ارزش خودش را دارد اما باید در اندازه خودش بحث را باز نمود.باید کسی که حرف میزند و از موجودیت فعلی خانه مطبوعات ایران دفاع میکند اشکالی به ان وارد نیست اما مبین این است که انها را قبول داشته و با انهاست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
خود پاسخت را داده ای.یک روزنامه نگار می تواند سیاست مدار باشد و یا یک شاعر یا اپارتمان ساز!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
0
1
تا زمانی که نتوانیم دور یک میز بنشینیم و مشکلاتمان را رو در رو حل کنیم، اتفاق نخواهد افتاد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
0
1
اصل امضاها راچاپ کنید.ذکر اسامی کار صرفا تلفنی و غیرمسولانه است.امضا یعنی پذیرش مسوولیت.انوقت صدای برخی درخواهد امد که این امضای من نیست.و.....امضا برای برهم زدن انتخابات نوعی بازی بسود 551 بود باحمایت فردی در تهران که ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
0
1
کاشکی سوابق افراد در مطبوعات بیان میشد تا شائبه فاصله شعر از مطبوعات حل میشد.چون دارد مسائل قاطی میشود.باید پذیرفت مسائل را باید واقعی دید نه شاعرانه.هرچند در شعر هم باید اوزان مشخص باشند و گرنه هرچیزی هم شعر نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
اگر سابقه مطبوعات مشخص شود خیلی از مسایل حل می شود.مثلا یکی که ادعای پدرسالاری در مطبوعات دارد بجز این است که یک توزیع کننده روزنامه جناحی سراسری است .انان که از سنین پایین به عنوان خبرنگار قلم زده اند در مطبوعات خوزستان مشخص هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
چقدر خوب می شد همه ما روح لطیف شاعرانه داشتیم و بدون غرض در پی حذف دیگران نبودیم.
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
0
1
شعرا فاصله واقعیت تا رویا را در زود طی میکنند.برای همین یکباره از خانه 551 و چهر سالی که گذشت نمیتوانند درک واقعی داشته باشند.ماندن در دنیای شعر بهتر استا واقعیات مطبوعاتی.البته این یک توصیه دوستانه است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
وادی شعر چیزی جدا از مطبوعات نیست همانگونه که مطبوعات چیزی جدا از شعر و در کل ادبیات نیست.توانایی شاعر و نویسنده در مطبوعات پختگی را به همراه دارد.شاعر و نویسنده بودن بهتر از داروغه و بساز بفروش بودن و اقتصادی فکر کردن است.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
0
1
یه توپ دارم قل قلیه
سرخ و سفید و آبیه
می زنم زمین، هوا میره
نمی دونی تا کجا میره
من این توپو نداشتم
مشقامو خوب نوشتم
بابام بهم عیدی داد
یه توپ قلقلی داد
.............
"یه توپ دارم قلقلیه":
از آنجا که همه ی توپ ها قلقلی هستند، این مصرع نشان حماقت شاعر است. یا بیانگر این موضوع است که شاعر توپ های مثلثی و مربعی و لوزی هم داشته ولی حالا می خواهد درمورد آن توپش که قلقلی است صحبت کند. در هر صورت می توان این فرضیه را هم در نظر گرفت که شاعر می خواسته در لفافه و با استفاده از آرایه های ادبی نظیر تشبیه و استعاره، به گردی زمین که مرحوم گالیله آن را به اثبات رساند، تاکید کند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
آخه این چه ربطی به خانه مطبوعات داره.واقعا متاسفم یرای کسی که اینگونه حسد و حسادتش را با یه توپ دارم قلقلیه نشان و بروز میدهد.ننگ بر این حسودان ننگ باد بر دل سیاه حسودان.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
حسادت چشم آدم ها را کور می کند.طفلی گناه داری .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
0
1
اسامی 91 نفر چه شد خوزنیوز
:
:
:
آخرین اخبار