تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۵۳
کد خبر: ۱۹۱۳۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دومین واحد نیروگاهی گتوند وارد مدار شد

مدیر امور مهندسی برق و مکانیک طرح گتوندعلیا گفت: پس از گذشت دو هفته از ورود اولین واحد نیروگاه گتوندعلیا، دومین واحد نیز وارد مدار شد و به شبکه سراسری پیوست.

به گزارش مهر، غلامحسین سمندگانی افزود: پس از راه اندازی اولین واحد نیروگاه گتوندعلیا در روز پنجم خرداد، این واحد تاکنون بیش از 70 هزار مگاوات ساعت انرژی برق آبی تولید کرد و دومین واحد این نیروگاه نیز هیجدهم خرداد وارد شبکه سراسری شد.
مدیر امور مهندسی برق و مکانیک طرح گتوندعلیا به اهمیت برق تولیدی این نیروگاه در زمان پیک مصرف برق در کشور اشاره کرد و گفت: نیروگاه گتوندعلیا در مجموع دارای هشت واحد 250 مگاواتی شامل چهار واحد فاز اول و چهار واحد فاز توسعه است که با ظرفیت دو هزار مگاوات، توان تولید سالیانه چهار هزار و 550 گیگاوات ساعت انرژی برق آبی را دارد.

وی با بیان اینکه تا پایان تابستان هر چهار واحد این نیروگاه با ظرفیت هزار مگاوات وارد مدار خواهد شد، اظهار کرد: نیروگاه گتوندعلیا پس از بهره برداری بیشترین میزان تولید انرژی در میان نیروگاه های برق آبی کشور را داشته و علاوه بر تضمین امنیت شبکه برق کشور، به کنترل فرکانس و پایداری شبکه سراسری کمک شایانی خواهد کرد.

حجم آب ذخیره شده در مخزن سد گتوندعلیا در این مرحله از آبگیری حدود 1.6میلیارد متر مکعب و طول دریاچه آن به 65 کیلومتر رسیده است.
 
این مخزن بزرگ، ذخیره آبی مهمی برای استان خوزستان به شمار می رود که می تواند مشکل کم آبی دشت حاصلخیز خوزستان را برای همیشه برطرف کند.
captcha
آخرین اخبار