تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۳۱
کد خبر: ۱۹۰۹۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آفت در باغ صميمی رامهرمز

مسؤول انجمن دوستداران ميراث فرهنگي رامهرمز گفت: درختان كهن باغ صميمي در حال از بين رفتن هستند.
 



منصور معتمدي در گفت‌وگو با ايسنا خاطرنشان كرد: باغ صميمي از جمله باغ‌هاي سنتي ايران است كه در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است.
 
او ادامه داد: در اين باغ انواع درختان مركبات، نخل‌هاي خرما و گل‌هاي بسيار زيبايي مثل ارغوان، كه فقط در اين باغ ديده مي‌شوند، وجود دارد.
 
معتمدي اظهار كرد: متاسفانه نزديك به 2 سال است كه به درختان اين باغ رسيدگي نمي‌شود. به عنوان مثال هرس نشدن، نبود آبياري و از همه مهم‌تر نبود آفت‌زدایی باعث ايجاد نوعي بيماري در درختان اين باغ شده كه احتمالاً ضربه جبران‌ناپذيري به درختان قديمي و كهن آن وارد می‌كند.
 
اين دوستدار ميراث فرهنگي افزود: با توجه به اين كه اين باغ تنها تفرجگاهي است كه در محيط تاريخي قرار دارد و افراد زيادي از آن ديدن مي‌كنند بايد هر چه سريع‌تر به مشكلات آن رسيدگي شود.
captcha
آخرین اخبار