تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۳
کد خبر: ۱۹۰۷۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با اعتباری بالغ بر 1.5 میلیارد ریال

بازگشایی کتابخانه عمومی شهید بهشتی اهواز

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان گفت: کتابخانه عمومی شهید بهشتی اهواز با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون ریال تعمیر، تجهیز و بهسازی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، لفته منصوری  در آیین بازگشایی کتابخانه عمومی شهید بهشتی اهواز، اظهار کرد: کتابخانه عمومی شهید بهشتی اهواز با مساحت 550 متر مربع در سال 72 تأسیس شد. این کتابخانه در آبان ماه 89 به دلیل بازسازی تعطیل شد و اکنون با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون ریال تعمیر، تجهیز و بهسازی شد.

وی افزود: این کتابخانه قبل از بازسازی ماهانه به طور متوسط 3هزار و 200 نفر مراجعه کننده داشت و ظرفیت مخزن آن 16 هزار جلد کتاب است.

* 163 باب کتابخانه در خوزستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خوزستان با اشاره به وضعیت کتابخانه‌های عمومی موجود در استان اظهار کرد: در حال حاضر 163 باب کتابخانه عمومی در خوزستان فعالند که 136 باب آن نهادی هستند.

منصوری زیربنای کتابخانه‌های استان را 84 هزار متر مربع عنوان کرد و ادامه داد: به عبارت دیگر سرانه فضا به ازای هر 100 نفر 1.9 متر مربع در استان است که این رقم در کلانشهر اهواز به یک متر کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: یک میلیون و 570 جلد کتاب در استان وجود دارد.

* اهواز؛ هر 61 هزار نفر یک کتابخانه

منصوری با اشاره به وضعیت نامطلوب کتابخانه‌ای در شهر اهواز نسبت به سایر استان، بیان کرد: در اهواز 15 باب کتابخانه نهادی و هشت باب کتابخانه مشارکتی فعال است.

وی تصریح کرد: به ازای هر 61هزار نفر یک باب کتابخانه در اهواز فعال است و در این شاخص اهواز در رتبه آخر استان قرار دارد.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان فضاهای کتابخانه‌ای شهر اهواز را 16 هزار مترمربع عنوان کرد و گفت: به ازای هر 100 نفر اهوازی، یک متر مربع فضای کتابخانه‌ای داریم. این در حالی است که سرانه فضا به ازای هر 100 نفر باید چهار مترمربع فضای کتابخانه‌ای باشد.

وی با اشاره به اینکه 295 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های اهواز موجود است، تصریح کرد: به ازای هر اهوازی 0.2 جلد کتاب موجود است و این امر سبب شده اهواز از لحاظ سرانه جلد کتاب در جایگاه 20 استان قرار گیرد.

این مقام مسئول اضافه کرد: کتابخانه‌های عمومی اهواز 46 هزار نفر عضو دارند. به عبارتی دیگر به ازای هر 100 نفر سه نفر عضو کتابخانه‌ها هستند که در این شاخص، شهر اهواز در جایگاه 15 استان قرار می‌گیرد.

کتابخانه شهید بهشتی اهواز در پارک 17 شهریور قرار دارد و به دلیل مشکلات ساختمانی برای رفاه حال کاربران و مراجعه‌کنندگان بازسازی و تجهیز شد.

این کتابخانه دارای بخش‌های مخزن، امانت کتاب، بخش مرجع، سالن‌های مطالعه خواهران و برادران، جست‌وجوی کتاب، نمایه نشریات، نشریات و مجلات، بخش کودک مجزا و اینترنت است.

کتابخانه عمومی شهید بهشتی برنامه‌های فرهنگی متنوعی برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در نظر گرفته‌ که با آغاز به کار رسمی آن، این خدمات ارائه خواهد شد.

captcha
آخرین اخبار