تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰
کد خبر: ۱۸۸۷۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸۰ زائر حسینی در چذابه

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ارائه خدمات درمانی به یک هزار و ۹۸۰ نفر از زائران حسینی در درمانگاه مرزی چذابه خبر داد.

محمد امین زرگر اظهار کرد: از ۱۵ مهردماه تاکنون یک هزار و ۹۸۰ زائر اباعبدالله الحسین (ع) در مرز چذابه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی دریافت کردند که از این تعداد ۹ نفر به مراکز درمانی اعزام و یک هزار ۹۷۱ نفر در محل درمانگاه تحت درمان قرار گرفتند.

وی با اشاره به آمار زائران مراجعه کننده به اورژانس پیش بیمارستانی در مرز چذابه افزود: کلیه واحدهای مستقر در درمانگاه اعم از اورژانس سرپایی، بخش مامایی، اتاق عمل سیار، دندان پرشکی، مرکز دپو، دارو و تجهیزات پزشکی با پرسنل مجرب در حال فعالیت شبانه روزی هستند که بهترین خدمات بهداشت و درمان را به زائران حسینی ارائه می دهند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد: بیش از ۳۰ دستگاه  آمبولانس، چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس و چهار فروند بالگرد در منطقه مرزی چذابه و موکب ها مستقر هستند که به صورت آماده باش ۱۰۰ درصدی در جایگاه های خود مستقر شده اند.

زرگر در پایان عنوان کرد: ناوگان اورژانس ۱۱۵ توسط سامانه GPS رهگیری بیمارستان‌ها توسط واحد mcmc  رصد و حوادث شبه بحران نیز تحت کنترل واحد EOC  هستند.

مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار