تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۰
کد خبر: ۱۸۸۴۳۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۲۰ هزار دزفولی در سامانه سماح ثبت‌نام کردند

امام جمعه شهرستان دزفول در حاشیه بازدید از موکب بزرگ شهرستان دزفول مستقر در مرز چذابه، گفت: تاکنون تعداد ۲۰هزار نفر دزفولی برای حضور در پیاده‌روی اربعین حسینی در سامانه سماح ثبت‌نام کردند.
حجت السلام سید محمدعلی قاضی دزفولی با بیان اینکه تبلور اتحاد ایران و عراق در اربعین پشت دشمن را می‌لرزاند، اظهار داشت: توطئه‌های دشمنان اسلام، استکبار جهانی و همچنین ائتلاف سعودی و رژیم صهیونیستی بعثی آمریکا که در کشور عراق برای انحراف پیاده‌روی اربعین حسینی به راه انداختند که  به خیال خودشان بتوانند پیاده‌روی عظیم اربعین حسینی را کم رنگ کنند با حضور با شکوه وعظیم زائرین حسینی نقش بر آب شد.

وی با بیان اینکه شهرستان دزفول سومین شهر اعزام زائر حسینی در استان خوزستان اعلام شده است، افزود: تاکنون تعداد 20هزار نفر از شهرستان دزفول برای حضور در پیاده‌روی اربعین حسینی در سامانه سماح ثبت‌نام کردند.

امام جمعه شهرستان دزفول، گفت: امسال در موکب بزرگ شهرستان دزفول مستقر در مرز چذابه؛ صبحانه گرم «آش و حلیم» برای 12هزار نفر تدارک دیده می‌شود.


مرجع / تسنیم
captcha
آخرین اخبار