تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۶
کد خبر: ۱۸۸۰۹۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

زورگیر خشن در اهواز دستگیر شد

 فرمانده انتظامی اهواز از دستگیری سارق به عنف تلفن همراه در عملیات ضربتی پلیس این شهرستان خبر داد.

سرهنگ محسن دالوند اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره سرقت تلفن همراه به روش زورگیری که در آن راکبان یک موتورسیکلت به وسیله ساطور و به طرز وحشیانه ای به یک شهروند نوجوان حمله و گوشی وی را به سرقت می برند و انتشار تصاویر مربوط به این سرقت وحشیانه در فضای مجازی، شناسایی و دستگیری سارقان به صورت ویژه در دستور کار پلیس اهواز قرار گرفت.

وی درادامه افزود: مأموران کلانتری ۱۵ موفق شدند با اقدامات گسترده اطلاعاتی و کارآگاهی دقیق، هویت نفر اصلی این سرقت راشناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضایی، در یک عملیات ضربتی، سارق را در مخفیگاهش غافلگیر و دستگیر کنند.

سرهنگ دالوند با بیان اینکه در بازرسی از مخفیگاه متهم ادوات ارتکاب جرم و موتورسیکلتی که با آن اقدام به سرقت کرده بود، کشف شد، تصریح کرد: متهم در مواجهه حضوری با مالباخته، شناسایی و به جرم خود اعتراف کرد.

این مقام انتظامی تصریح کرد: تلفن همراه سرقتی از مخفیگاه متهم کشف و پس از مراحل قانونی تحویل مالباخته داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز با اشاره به تحویل متهم به مرجع قضایی و ادامه  تلاشها برای دستگیری هم دست سارق بیان کرد: مجموعه انتظامی شهرستان اهواز به صورت شبانه‌روزی برای تامین نظم و امنیت شهروندان مجاهدانه تلاش خواهد کرد و در این راستا اجازه جولان و خودنمایی به هیچ مجرم و تبهکاری را نخواهد داد.

مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار