تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۷
کد خبر: ۱۸۷۹۲۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

درس‌های دفاع مقدس مورد توجه قرار گیرد

  امام جمعه اندیمشک گفت: دفاع مقدس درس‌های بزرگی به همراه دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

 حجت الاسلام سید مصطفی حسینی نوری در خطبه های این هفته نماز جمعه اندیمشک افزود:آنچه شرایط جنگ را تغییر می دهد عزم و اراده درونی ملت ها است.
وی گفت: در دوران جنگ تحمیلی ابزار برابر نداشتیم و در شرایطی بودیم که حتی سیم خاردار هم به ما نمی فروختند.
وی با اشاره به تلاش دشمن برای ضربه به کشور افزود:جنگ اسلام با کفر ادامه دارد و جنگ و نبرد علیه باطل تمام شدنی نیست.
امام جمعه اندیمشک بیان کرد:در دفاع مقدس، رزمندگان با ایمان قوی که به اسلام و ولایت داشتند مانع پیروزی دشمن شدند.
وی ادامه داد: پیروزی همواره از آن ملت ایران است و در سایه راهبرد مقاومت اکنون به جایگاه والایی دست یافته ایم.
وی گفت:ایران اسلامی در خاورمیانه و در منطقه یک قدرت بوده و اقتدار نظام اسلامی در منطقه بر همگان روشن است.
حجت الاسلام حسینی نوری با اشاره به تلاش فتنه گران داخلی و خارجی برای ایجاد ناامنی در کشوربیان کرد: با تکیه بر توان جوانان باید دشمنان را ناکام گذاشت و اثر فشارهای دشمن را کم رنگ کرد.
وی گفت:دشمنان با فشار حداکثری به دنبال برنامه های خود هستند و لذا بهترین راه برای ما، اهتمام جدی به منویات رهبر معظم انقلاب است.
حجت الاسلام حسینی نوری افزود: بایدبه تولید داخل و اقتصاد اهتمام داشته باشیم و فشار دشمن بر معیشت مردم را با تقویت اقتصاد، کاهش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: اخلالگران اقتصادی اهداف دشمن را تامین می کنند و باید با قدرت با آنها برخورد شود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار