تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۱
کد خبر: ۱۸۵۸۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
امير مهرابي خبر داد:

افتتاح سازه جديد يادمان شهدای چذابه

فرمانده قرارگاه ارتش در جنوب غرب كشور از افتتاح سازه جديد يادمان شهداي چذابه خبر داد.
 
امير سيدعلي مهرابي در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: يادمان چذابه از يادمان‌هاي معروف است كه در مسير زائران عتبات عاليات قرار دارد. اين يادمان پيش از اين به صورت سنتي و با سازه‌هاي حصيري و ني ايجاد شده بود و به‌تازگي سازه‌اي بتني در محل اين يادمان ايجاد شده و امكانات رفاهي مورد نياز زائران در جوار اين يادمان تعبيه شده است.
 
وي با بيان اينكه يادمان‌هاي عمليات رمضان، دهلاويه و چذابه از يادمان‌هاي تحت نظارت ارتش هستند، افزود: برخي پادگان‌هاي ارتش با توجه به اينكه محل شهادت شهدا بوده‌اند نيز به نوعي يادمان محسوب مي‌شوند كه پادگان شهيد صياد شيرازي در منطقه ميشداغ از آن جمله است.
 
مهرابي تصريح كرد: با توجه به اينكه يادمان‌هاي چذابه و دهلاويه در مسير زائران عتبات عاليات هستند، ‌در محل اين يادمان‌ها امكانات خوبي براي زائران فراهم شده و اين افراد مي‌توانند از امكانات موجود در اين يادمان‌ها استفاده كنند.
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
اهواز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۸
1
0
فکر کنم چزابه درست است نه چذابه!
captcha
آخرین اخبار