
نماینده منتخب مردم اهواز، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی از شرکت فولاد خوزستان بازدید کرد.
به گزارش توسعه جنوب، سید شکر خدا موسوی در جریان این بازدید با کارگران شرکت فولاد خوزستان دیدار کرد و با آنان به گفت و گو نشست.
در این دیدار کارگران شرکت فولاد خوزستان مشکلات خود را با نماینده منخب مردم اهواز، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی در میان گذاشتند.
سید شکر خدا موسوی در سخنانی ضمن گرامی داشت سوم خرداد سال روز آزاد سازی خرمشهر، از تلاش ها و فداکاری های کارگران شرکت فولاد خوزستان در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی در راه افزایش تولید و ارتقای کیفیت به منظور خودکفایی و رسیدن به استقلال اقتصادی قدردانی کرد و اظهار کرد: حمایت از شما قشر زحمت کش و تلاشگر و بومی استان که در راه تولید با کیفیت و نیل به خودکفایی اقتصادی از هیچ گونه فداکاری دریغ نمی کنید ضروری است و این جانب و دیگر نمایندگان شریف استان همواره در کنار شما کارگران شریف و توانمند خواهیم بود و نخواهیم گذاشت حق و حقوقی خدای ناکرده از شما ضایع شود.
نماینده منتخب مردم اهواز، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی همچنین از خط تولید شرکت فولاد خوزستان بازدید کرد و در جریان روند تولید این شرکت قرار گرفت.همچنین مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت فولاد خوزستان در جلسه ای با نماینده منتخب مردم اهواز، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی، گزارشی از فعالیت های حوزه ی مسوولیت خود را تشریح کردند.
در این جلسه، سید شکر خدا موسوی بر ضرورت بهینه سازی کارخانه برای افزایش کیفی تولید، استفاده از نیروها و کارشناسان بومی، تلاش، بهبود شرایط کاری کارکنان و رفاه حال آنان تاکید کرد.