رضا حفیظی ظهر امروز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارکرد: درمان بیماری نیوکاسل چندان امکانپذیر نیست و تنها راه قابل اطمینان برای جلوگیری از این بیماری واکسیناسیون است.
وی افزود: برای جلوگیری از خسارت سنگین به جامعه طیور کشور واکسیناسیونهای دامی باید به موقع انجام شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شادگان تصریح کرد: این بیماری از نوع ویروسی و از طریق عواملی چون باد، کود و عوامل مکانیکی مانند ماشین آلات و ابزار و تجهیزات قابل انتقال است و لازم است برای جلوگیری از این بیماری در کنار واکسیناسیون مد نظر قرار گیرد.
حفیظی در پایان با بیان این که بیماری نیوکاسل مشترک بین انسان و دام نیست و نگرانی برای جامعه انسانی ندارد، گفت: شیوع بیماری نیوکاسل طیور،در جامعه طیور نقش آفرین است و ارتباط مستقیمی با وضعیت برنامه واکسیناسیون، سطح ایمنی، ساختار امنیتی و خوراک و تغذیه طیور دارد.