تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۶
کد خبر: ۱۸۴۰۱۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

از عملکرد شهرداری اهواز در کمربند سبز راضی نیستیم

رییس ستاد ملی مقابله با گرد و غبار گفت: شهرداری اهواز 15 میلیارد تومان برای احداث کمرند سبز دریافت کرده است اما ما از عملکرد شهرداری در این زمینه راضی نیستیم و باید تلاش خود را بیشتر کند. 
 
 علی محمد طهماسبی بیرگانی در جلسه ستاد ملی مقابله با گرد و غبار که امروز سه‌شنبه (11 تیرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: از اقدامات انجام شده در سال 97 برای مقابله با ریزگردها، حدود هفت، هشت هزار هکتار از تعهدات منابع طبیعی به دلایل مختلفی از جمله دیر شروع کردن کار و... باقی مانده است. یکی دیگر از تعهدات آنها مراقبت و نگهداری از عرصه‌های نهال کاری است که باید در این زمینه نیز فعالیت کنند. 
 
وی افزود: کانال آبرسانی نصر نیز باید به سرعت تعیین تکلیف شود چراکه در حال حاضر هم برای کانال و هم برای تانکرهای آبرسانی به این کانون‌های ریزگرد داریم هزینه می‌پردازیم. 
 
رییس ستاد ملی مقابله با گرد و غبار گفت: شهرداری اهواز 15 میلیارد تومان برای احداث کمربند سبز دریافت کرده است و باید یک هزار و 150 هکتار درختکاری انجام دهد. البته اکنون زمان مناسبی برای کشت نیست و شهرداری اهواز باید به آن توجه کند. 
 
طهماسبی بیرگانی ادامه داد: این عرصه در جاده ملاشیه، هم باید کمربند سبز باشد و هم از گسترش افقی شهر جلوگیری کند. از عملکرد شهرداری در این زمینه راضی نیستیم و شهرداری باید تلاش خود را بیشتر کند. 
 
وی افزود: اداره هواشناسی نیز اعتباراتی دریافت کرده است اما تعهدات خود را اجرا نکرده است.
رییس ستاد ملی مقابله با گرد و غبار خاطرنشان کرد: برای سال 97 و 98 نیز باید سازوکار نظارتی مناسب در نظر گرفته شود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار