تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۱
کد خبر: ۱۸۳۶۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیر جهاد کشاورزی اهواز خبرداد:

ورود دلال‌ها به بازار گندم و خروج آن از استان

مدیر اداره جهاد کشاورزی اهواز از ورود دلال‌ها به بازار گندم و خروج گندم استان به دیگر استان‌ها خبرداد.
 
عبدالرضا نیسی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: در حال حاضر همه گندم برداشت شده توسط مراکز خرید تعاون روستایی و شرکت غله خریداری نمی‌شود و بخشي از گندم توسط خریداران بخش‌خصوصی و دلال‌ها خریداری می‌شود.
 
وی افزود: استان‌های دیگر به دلیل بالابودن کیفیت و مرغوبیت گندم استان، تمایل دارند گندم را بالاتر از نرخ مصوب خریداری کنند؛ به همين دليل گندم استان توسط دلال‌ها برای استان‌هایی همچون اصفهان، تهران، کرج و ارومیه خریداری و از استان خارج می‌شود.
 
مدیر جهاد کشاورزی اهواز با بیان این‌که گندم استان در حال حاضر توسط دلالان با قیمت 420 تا 460 تومان از کشاورزان خریداری می‌شود، خاطرنشان‌کرد: کشاورزان به دلیل متحمل شدن هزینه‌های بالا برای کشت گندم و نیاز به جبران این هزینه‌ها، ترجیح می‌دهند گندم را به خریداران بخش‌خصوصی با قیمت بالاتر از نرخ مصوب بفروشند.
captcha
آخرین اخبار