تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۲
کد خبر: ۱۸۳۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

راه‌ اندازی«پردیس ایرانی سلمان» در شوشتر

یك سرمایه‌گذار بخش خصوصی گفت: باغي با نام "پردیس ایرانی سلمان" با تمام شاخصه‌های باغ‌های ایرانی، قرار گرفته در فهرست آثار ثبت جهانی شوشتر، راه‌اندازی می‌شود.
 
روزبه سلمان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بعد از تصویب باغ‌های ایرانی در ردیف آثار یونسكو در خرداد 90 تصمیم گرفتیم با مشاركت میراث فرهنگی یك باغ ایرانی به نام "پردیس ایرانی سلمان" راه‌اندازی كنیم.
 
وی ادامه داد: این باغ تمام شاخصه‌های باغ‌های ایرانی در ردیف ثبت جهانی را دارد و من برای ساخت آن سرمایه‌گذاری كرده‌ام. پیش‌بینی می‌كنیم، كه در صورت روند مناسب، فاز اول آ‌ن را در سوم خرداد 91 افتتاح كنیم.
 
سلمان تصریح كرد: "پردیس ایرانی سلمان" در ضلع شمالی پل تاریخی لشكر و به مساحتی حدود 2500 متر مربع ساخته می‌شود و در فاز اول آ‌ن 250 میلیون تومان هزینه شده است.
 
وی اظهار داشت: در فاز اول این باغ نزديك به 15 نفر نیرو استخدام و شربت‌خانه‌ای افتتاح می‌شود كه در آن عرقیات سنتی شوشتر و استان مثل شربت بیدمشك، نسترن، خاك‌شیر و بستنی سنتی شوشتر عرضه می‌شود.
 
سلمان خاطرنشان كرد: در فاز دوم این باغ كه ساخت آن شروع شده سفره‌خانه سنتی راه‌اندازی می‌شود. هدف از ساخت این باغ افزایش و توسعه جذب گردشگر است.
captcha
آخرین اخبار