تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۲
کد خبر: ۱۸۲۵۹۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شهرک های صنعتی خسارت دیده ازسیل خوزستان به حمایت نیاز دارند

 مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان گفت: تهیه بسته حمایتی ویژه از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت(صمت) برای جبران بخشی از خسارت های وارد شده به شهرک ها و نواحی صنعتی خوزستان ناشی از سیل اخیر نیاز است.
 
اخلاق محمدیان بیان کرد: دغدغه کنونی صنعتگران خوزستان، پرداخت خسارت ناشی از سیل است چرا که ماشین آلات، مواد اولیه و محصول نهایی بسیاری از صنعتگران در شهرک ها و نواحی صنعتی استان بر اثر سیلاب آسیب دیده است.
وی افزود: سیل اخیرعلاوه بر وارد کردن خسارت زیاد به شهرک صنعتی شماره 2 اهواز خسارت های زیادی را به برخی از شهرک ها و نواحی صنعتی خوزستان در شهرستان های درگیر با سیل وارد کرد.
به گزارش ایرنا 21 شهرستان خوزستان در فروردین گذشته درگیر سیل بودند.
محمدیان بیان کرد: سیل خسارت های مستقیم و غیر مستقیم به برخی شهرک ها و نواحی صنعتی خوزستان وارد کرده است.
وی گفت: خسارت های مستقیم شامل آسیب دیدن ماشین آلات، مواد اولیه و محصول تولیدی است.
محمدیان ادامه داد: خسارت غیر مستقیم نیز شامل وقفه در تولید، از دست دادن بازار محصول ، و از دست دادن مواد اولیه است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان بیان کرد: صنعتگران به دلیل خسارتی که بر اثر سیل متحمل شدند دچار مشکلات روحی شدند.
وی ادامه داد: یکی از شهرک های صنعتی که براثر سیل دچار خسارت جدی شد شهرک صنعتی شماره 2 اهواز بود که با جاری شدن سیل در این شهرک بیشتر واحدهای صنعتی این شهرک به غیر از واحدهای تولیدی مواد غذایی تعطیل شدند.
در خوزستان 71 شهرک و ناحیه صنعتی وجود دارد.
از اوایل فروردین امسال با طغیان رودخانه های کارون، دز و کرخه مناطق حاشیه ای این رودخانه ها دچار سیلاب شد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار