تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹
کد خبر: ۱۸۱۹۵۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جسد یکی از غرق شدگان حادثه واژگونی قایق در سوسن پیدا شد

 بخشدار سوسن از توابع شهرستان ایذه گفت: صبح امروز (دوشنبه) جسد یکی از غرق شدگان حادثه واژگونی قایق در رودخانه کارون در مقطع بخش سوسن شهرستان ایذه از آب گرفته شد.
 
محمد سعید الماسی افزود: روز 9 فروردین، یک قایق با پنج نفر سرنشین در رودخانه کارون حدفاصل روستای ده ثریا بخش سوسن واژگون شده بود که قایقران و یکی از سرنشینان آن جان خود را از دست دادند.
بخشدار سوسن ادامه داد: با توجه به بالا آمدن سطح آب رودخانه کارون و سیلابی شدن آن، عملیات جستجو طولانی شد تا اینکه صبح امروز جسد قایقران در نزدیکی محل حادثه در حوالی روستای ده ثریا بخش سوسن کشف شد اما جسد دیگر متوفی این حادثه همچنان مفقود است.
با وجود داشتن راه ارتباطی، برخی از اهالی روستایی منطقه، به دلیل نزدیکی مسافت ، از قایق برای جابجایی خود استفاده می کنند، احداث پل روی رودخانه کارون در مقطع بخش سوسن، یکی از خواسته‌های همیشگی مردم این بخش محروم بوده است که با وجود وعده‌های بسیار، تاکنون جامه عمل نپوشیده است.

بخش سوسن در فاصله 40 کیلومتری مرکز شهر ایذه قرار دارد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار