تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۷
کد خبر: ۱۸۱۹۲۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بازگشایی مسیر ریلی جنوب تا 3 روز دیگر

مدیرکل راه‌آهن جنوب گفت:کارگران راه‌آهن به صورت شبانه‌روزی و مستمر در حال تلاش برای بازگشایی مسیر ریلی جنوب هستند و این مسیر تا 3روز آینده بازگشایی خواهد شد.  

عبدالکریم درویش‌زاده، اظهار کرد: سیلاب اخیر خوزستان سبب قطع نقطه‌ای خط راه‌آهن در ایستگاه‌های بامدژ به آهودشت و آب‌شکستگی بیش از 2کیلومتر از این مسیر شد که ترمیم 25متر خط ریلی در بین دو ایستگاه بامدژ و آهودشت از اولویت‌های ما بود که منجر به بازگشایی مسیر ریلی جنوب میشد.

وی افزود: در حال حاضر ترمیم این خط ریلی انجام و جهت بررسی‌های ایمنی، قطار به صورت آزمایشی از روی این مسیر عبور داده شد.

درویش‌زاده بیان کرد: کارگران راه‌آهن به صورت شبانه‌روزی و مستمر در حال تلاش برای بازگشایی مسیر ریلی جنوب هستند و این مسیر که به دلیل آب‌شکستگی مسدود شده بود تا 3روز آینده بازگشایی خواهد شد.

وی افزود: همچنین با توجه به اینکه دبی آب خروجی در حسینیه خرمشهر قسمتی از خط ریلی راه‌آهن جنوب را در کیلومتر871 دچار آب‌شکستگی کرد، حمل‌ونقل ریلی در مسیر اهواز-خرمشهر متوقف و عملیات اجرایی در جهت ترمیم خط و انحراف آب آغاز شده تا در اسرع وقت این مسیر ریلی ترمیم و بازگشایی شود.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار