تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۲۳:۵۹
کد خبر: ۱۸۱۷۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت:

آمادگی خوزستان و كنيا برای روابط تجاری

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: استان خوزستان از سال‌ها قبل در زمينه تجارت كالاهاي گوناگون از جمله چاي علايقي را با كشور كنيا نشان داده و خوشبختانه امروز بخشي از زمينه‌هاي اين ارتباط تجاري فراهم شده و طي گزارش‌هاي به‌دست آمده نشان مي‌دهد روند كار از پيشرفت خوبي برخوردار است.
 
حميد صافدل در گفت‌وگو با ايسنا، اظهاركرد: خوشبختانه امروز به كمك استان‌ها ارتباط تجاري ما با محوريت تدبير استانداران به عنوان رييس شوراي صادرات استان‌ها و با همراهي سازمان‌هاي اقتصادي كه متشكل از اتاق‌هاي بازرگاني و سازمان‌هاي صنعت، معدن و تجارت استان‌ها مي‌باشد، ارتباط تجاري خوبي با كشورهاي همسايه و بعضا دور دست برقرار شده است.
 
وي بيان‌كرد: حضور هيات‌هاي تجاري با محوريت استانداران در بازارهاي هدف بر اساس يك برنامه مطالعه شده و زمانبندي شده از قبل مورد تاييد ما بوده و ما همواره از آن حمايت مي‌كنيم.
 
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت افزود: سال گذشته هيات‌هايي از استان‌هاي مختلف با تدبير استانداران به عنوان روساي شوراي صادرات استان‌ها براي برقراري روابط تجاري به كشورهاي همسايه سفر كردند و امسال نيز از اين موضوع حمايت خواهيم كرد.
 
وي تصريح‌كرد: در مواردي كه استانداران نياز به گزارشات كارشناسي و محورهاي مذاكراتي داشته باشند، ما در سازمان توسعه تجارت آمادگي حمايت از آن‌ها را داريم و تمام اسناد و متن مذاكرات پيشنهادي را در اختيارشان قرار خواهيم داد.
captcha
آخرین اخبار