فرمانده انتظامی استان خوزستان از کشف 360 کیلو گرم حشیش که قاچاقچیان قصد ترانزیت آنها را به کشورهای حوزه خلیج فارس را داشتند، خبر داد.
به گزارش فارس محمد رضا اسحاقی اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در پی کسب اخبار و اطلاعات مبنی بر قاچاق مواد مخدر توسط باندی به سرکردگی فردی به نام «سعید» موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران پلیس پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی و تعقیب و مراقبت شبانه روزی به مدت بیش از دو ماه و برنامهریزی منسجم و استفاده از تکنولوژی پیشرفته روز در یافتند که قاچاقچیان محموله مواد مخدر از استان هرمزگان شهرستان بندر عباس به مقصد شهرستان آبادان بارگیری کردند.
اسحاقی اظهار داشت: ماموران پلیس پس از استقرار در مبادی ورودی استان و شهرستان اهواز خودروی حمل مواد مخدر و خودوری اسکورت را شناسایی و نهایتا در یک اقدام غافلگیرانه در پلیس راه اهواز ـ سربندر آنها را دستگیر کردند.