تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶
کد خبر: ۱۷۸۴۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
فرماندار دشت آزادگان:

روستای مچریه زیرآب رفت/ احتمال تخلیه روستاهای دیگر


فرماندار دشت آزادگان گفت: شب گذشته قبل از آب‌گرفتگی روستای مچریه، اهالی روستا تخلیه شدند و اکنون روستای مچریه را به طور کامل آب گرفته است. خطر سیلاب 4 روستای دیگر منطقه را نیز تهدید می‌کند.

  هزاریان فرماندار دشت آزادگان اظهار کرد: سیل‌بند در محدوده نهیرات در هویزه شب گذشته شکسته شد، عرض شکستگی سیل‌بند حدود 12 متر است و تمامی دستگاه‌ها از دو شهرستان هویزه و دشت آزادگان در محل مستقر هستند. آبریز این سیل‌بند شکسته به سمت روستاهای بخش بستان است.

وی افزود: شب گذشته قبل از آب‌گرفتگی روستای مچریه، اهالی روستا تخلیه شدند و در حال حاضر روستای مچریه را به طور کامل آب گرفته است.

فرماندار دشت آزادگان عنوان کرد: آب درحال حرکت به سمت روستاهای دیگر است و خطر سیلاب 4 روستای دیگر منطقه را نیز تهدید می‌کند. مقدمات را برای تخلیه 2 روستای دیگر فراهم می‌کنیم که اگر مشکل سیل‌بند حل نشد هرچه سریع‌تر این روستاها تخلیه شوند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار