تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۸
کد خبر: ۱۷۶۶۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی خوزستان:

واگذاری 4100 هکتار اراضی ملی به متقاضیان‌

افزون بر 4 هزار و 100 هکتار از اراضی ملی و دولتی به متقاضیان این استان واگذار شد / این مدیریت در راستای نیل به خود کفایی اقتصادی در زمینه کشاورزی و صنایع وابسته اقدام به واگذاری 2 هزار و 811 هکتار از اراضی ملی و دولتی به 292 خانوار روستایی برای امور کشاورزی کرده است
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: افزون بر 4 هزار و 100 هکتار از اراضی ملی و دولتی به متقاضیان این استان واگذار شد.

به گزارش فارس، کاظم شاچری اظهار داشت: این مدیریت در راستای نیل به خود کفایی اقتصادی در زمینه کشاورزی و صنایع وابسته اقدام به واگذاری 2 هزار و 811 هکتار از اراضی ملی و دولتی به 292 خانوار روستایی برای امور کشاورزی کرده است.

وی افزود: در همین راستا 181 هکتار زمین به متقاضیان احداث باغ واگذار شده که موجب ایجاد اشتغال و درآمد مستمر برای 30 خانوار شده است.

شاچری به سایر فعالیت‌های این مدیریت اشاره کرد و گفت: واگذاری افزون بر یک هزار و 380 هکتار از اراضی ملی و دولتی به متقاضیان اجرای طرح‌های کشاورزی و غیر کشاورزی که زمینه اشتغال 500 نفر را فراهم کرده است از جمله فعالیت‌های این مدیریت به شمار می‌رود.

وی افزود: در سال گذشته با واگذاری قطعی 2 هزار و 651 هکتار از زمین‌های واگذار شده به صورت موقت، امکان استفاده بهینه از اراضی و انجام عملیات برای 276 خانوار فراهم شد.

این مقام مسئول در سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه حفظ اراضی زراعی و باغ‌ها، امنیت غذایی جامعه انسانی را تضمین می‌کند، گفت: طبق قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، ضرورت تشخیص تغییر کاربری اراضی به عهده کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون فوق است که در این زمینه در سال گذشته برای 176 مورد طرح‌های کشاورزی و غیر کشاورزی در کمیسیون مزبور تصمیم شده است.

captcha
آخرین اخبار