تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۶
کد خبر: ۱۷۶۳۹۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۴ منصوب شد

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه چهار با حکم معاون وزیر جهاد کشاورزی منصوب شد.

خدارحم امیری زاده طی حکمی از سوی یزدان سیف معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران به عنوان مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه چهار خوزستان معرفی شد

مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۴ امروز با حضور حسن حنان قائم‌مقام مدیرعامل و معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران، رضا افرازه مدیرکل دفتر امور مجامع، نظارت و هماهنگی شرکت‌های شرکت بازرگانی دولتی ایران و محمد حجار زاده مدیر کل هماهنگی خدمات بازرگانی شرکت بازرگانی دولتی ایران در محل دفتر مرکزی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه چهار در اهواز برگزار شد.

سیاوش حسین پور مدیرعامل سابق شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه چهار در این مراسم به بیان اقدامات انجام شده از سوی خود در پنج سال مدیریت در غله خوزستان پرداخت و گفت: تا قبل از سال ۹۳ ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در استان خوزستان ۹۰۰ هزار تن بود. از سال ۹۳ تاکنون در حدود ۵۰۰ هزار تن به ظرفیت ذخیره‌سازی استاندارد اضافه شده است که در حال حاضر یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی استاندارد گندم در استان خوزستان است.

حسین پور با اشاره به خرید بیش از ۶ میلیون تُن گندم در مدت پنج سال گذشته در خوزستان و رتبه اول خرید تضمینی گندم اظهار کرد: خرید کلزا نیز در سه سال گذشته بیش از ۶۵ هزار تن بوده و در سنوات مختلف به صورت مستمر رتبه دوم دانه‌های روغنی را بعد از استان گلستان به خود اختصاص داده است.

حسین پور با اشاره به اینکه طی سال‌های اخیر تنوع نان در خوزستان افزایش داشته عنوان کرد: تنوع نان، آموزش نیروهای خبازی و رفع مشکلات مختلف نانوایان در دستور کار خود قرار داده بودم.
مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار