تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۱۷۵۷۴۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون استاندار خوزستان خبر داد؛

٥٠ هزار برنامه برای دهه پیروزی انقلاب اسلامی تعریف و برنامه‌ریزی شده است

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان در پنجاه و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان خوزستان گفت: با همکاری شورای فرهنگ عمومی استان ٥٠ هزار برنامه برای دهه پیروزی انقلاب اسلامی تعریف و برنامه‌ریزی شده است. 

علی‌حسین حسین‌زاده ضمن تقدیر از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان به جهت برگزاری منظم جلسات شورای فرهنگ عمومی گفت: پنجاه و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و حضور دستگاه‌های مرتبط در سالن جلسات استانداری برگزار شد. 

وی افزود: در این جلسه با توجه به مشکلات اقتصادی، مباحث مربوط به ناشران و کتابفروشی‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و معضلات آنها از سوی نمایندگان این صنف مطرح شد. 

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان اظهار کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان کارگروهی را تشکیل دهد و بعد از طرح موضوع آن، پیشنهاداتی که قابلیت اجرایی شدن دارند را به عنوان مصوبه در شورای فرهنگ عمومی مطرح و به تصویب برسانند تا در نهایت این مصوبه‌ها را برای اجرایی شدن به شورای برنامه‌ریزی استان ارائه دهیم. 

حسین‌زاده با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: برنامه‌های متعددی در ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تدارک دیده‌ایم که سازمان‌های مختلف و کسانی که در حوزه فرهنگ استان فعالیت می‌کنند متولی آن هستند. 

وی خاطرنشان کرد: ٥٠ هزار برنامه را برای دهه پیروزی انقلاب اسلامی برنامه‌ریزی کردیم که شورای فرهنگ عمومی استان نیز در این زمینه همکاری لازم را خواهد داشت.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار