تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۲
کد خبر: ۱۷۴۸۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پرداخت تسهیلات توسعه صنایع تبدیلی به کشاورزان آبادانی

مدیر جهاد کشاورزی آبادان از پرداخت تسهیلات توسعه صنایع تبدیلی به کشاورزان این منطقه با مراجعه به بانک‌های عامل خبر داد.

محمد ادریس‌پور امروز در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: جهاد کشاورزی این منطقه در راستای ارتقای کمی و کیفی بخش کشاورزی منطقه از هیچ تلاشی فروگذار نیست.

وی افزود: این مدیریت با تعامل کشاورزان تاکنون برنامه‌های مطلوبی را در دستور کار این اداره قرار داده و آنها را به مرحله اجرایی رسانده است.

مدیر جهاد کشاورزی آبادان با اشاره به اقدامات اخیر این اداره در راستای رفاه حال کشاورزان تصریح کرد: با هدف مکانیزه کردن فعالیت‌های کشاورزی و ایجاد فرصت‌های جدید شغلی، 11 نفر در سال 90 متقاضی اخذ تسهیلات خرید تراکتور و یک نفر متقاضی اخذ تسهیلات توسعه صنایع تبدیلی در مدیریت جهاد کشاورزی شدند.

وی ادامه داد: این تسهیلات به مبلغ یک میلیارد و 980 میلیون ریال در بخش مکانیزاسیون و مبلغ چهار میلیارد و 500 میلیون ریال در بخش صنایع تبدیلی از محل کمک‌های فنی و اعتباری تصویب شد و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به بانک‌های عامل نسبت به دریافت تسهیلات مورد نظر اقدام کنند.

ادریس‌پور خاطر نشان کرد: تلاش برای رساندن جایگاه کشاورزی به ‌عنوان منبع اقتصادی بهینه، همواره از اصول پایه و ریشه‌ای این اداره بوده است.

وی در پایان گفت: امیدواریم با حمایت مسئولان مرتبط و استانی در آینده‌ای نزدیک بیش از پیش شاهد اعتلای جایگاه بخش کشاورزی در این منطقه و حمایت بیشتر کشاورزان باشیم.

captcha
آخرین اخبار