تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۰
کد خبر: ۱۷۳۷۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

صعود تیم راگبی خوزستان به سطح یک کشور

تیم راگبی خوزستان به عنوان تیم اول از گروه خود به سطح یک کشور صعود کرد.

 سیروس داوودی اظهار کرد: مسابقات تعیین سطح راگبی کشوری در اهواز در حال برگزاری است و خوزستان یکی از تیم‌های برتر این مسابقات است.

داوودی افزود: این مسابقات که از 25 فروردین آغاز شده و تا 5 فروردین ادامه دارد با حضور 13 تیم در 4 گروه برگزار شد که تیم‌های خوزستان، فارس، خراسان رضوی و تهران در گروه‌های خود اول شدند.

وی ادامه داد: این مسابقات برای سطح بندی تیم‌های کشور برگزار شد و تیم‌های اول هر گروه در سطح اول و به همین ترتیب تیم‌های دوم، سوم و چهارم در سطوح دوم، سوم و چهارم قرار می‌گیرند.

رئیس انجمن راگبی خوزستان تصریح کرد: این رقابت برای انتخابی تیم ملی، برای حضور در مسابقات سطح 2 آسیایی که از دهم تا چهاردهم خرداد در مالزی انجام می‌شود، نیز هست.

داوودی تصریح کرد: تیمی ملی ایران در سطح 2 آسیا با تایلند، مالزی و چین هم گروه است.

داوودی از حضور نیافتن خبرنگاران برای پوشش این مسابقات انتقاد کرد و گفت: خوزستان یکی از تیم‌های قدرتمند راگبی و همیشه یکی از سه تیم برتر مسابقات کشوری است و هفت تا هشت نفر از بازیکنان خوزستانی عضو ثابت تیم ملی هستند.

وی در این رابطه تأکید کرد: خبرگزاری‌ها و صدا و سیما کمتر به پوشش مسابقات راگبی در کشور می‌پردازند و این رشته مورد کم لطفی مسئولان است.

به گزارش فارس، داوودی در ادامه گفت: این ورزش از هیجان و انرژی بالایی برخوردار است اما از تلویزیون پخش نمی‌شود و به همین دلیل مردم شناخت کمتری نسبت به این رشته دارند و کمتر مورد توجه عموم قرار می‌گیرد.

برچسب ها: راگبی خوزستان
captcha
آخرین اخبار