شهردار آبادان گفت: با انعقاد تفاهم نامه بین شهرداری آبادان و سازمان منطقه آزاد اروند 340 میلیارد ریال صرف خرید تجهیزات مورد نیاز سازمان آتش نشانی آبادان می شود.
حسین حمیدپور روز شنبه اظهار داشت: برای تجهیز و به روز رسانی سازمان آتش نشانی آبادان نیاز به 340 میلیارد ریال نیزا است که این اعتبار با تفاهم نامه ای که بین شهرداری آبادان و سازمان منطقه آزاد اروند منعقد شد تامین می شود.
وی افزود: تجهیزات آتش نشانی آبادان فرسوده است که با به روز رسانی این تجهیزات و تزریق امکانات جدید می توان این سازمان را در عملیات های امدادی چابک تر کرد.
شهردار آبادان گفت: با اختصاص این اعتبار آتش نشانی آبادان همانند شهرهای بزرگ کشور به تجهیزات ضد حریق ، ابزار و لوازم اطفا حریق جدید مجهز می شود.
وی گفت: با انعقاد این تفاهم نامه یک دستگاه خودروآتش نشان 26 تنی، یک دستگاه خودروآتش نشان 6 تنی، 30 دستگاه تنفسی آتش نشان انفرادی، یک دستگاه شارژ سیلندرهای تنفسی ، یک دستگاه قایق غواصی 9 نفره و بخشی دیگر از تجهیزات اطفای حریق مورد نیاز سازمان آتش نشانی آبادان تامین می شود.
منطقه آزاد اروند با مساحت 37 هزار و 400 هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) می باشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروند رود و کارون واقع است.
این منطقه همجوار با کشورهای عراق و کویت می باشد که با داشتن ظرفیتی از قبیل حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.