تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۶
کد خبر: ۱۷۳۱۰۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیر شبکه بهداشت و درمان شادگان خبر داد:

انجام ۱۴۵۶ مورد زایمان طبیعی در بیمارستان شادگان

مدیر شبکه بهداشت و درمان شادگان از انجام یک هزار و ۴۵۶ مورد زایمان طبیعی در بیمارستان شادگان در شش ماهه سالجاری خبر داد.

مهران غنوی اظهار کرد: ترویج زایمان طبیعی یکی از بسته های مهم در طرح تحول سلامت است که خوشبختانه با فرهنگ سازی مناسب در این زمینه با رشد قابل توجهی در این رابطه در ماه های گذشته روبرو بوده ایم و نتایج حاصل از این بسته برگ زرینی برای نظام سلامت کشور است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شادگان ترویج زایمان طبیعی و کاهش سزارین را از اقدامات موفق طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان ها عنوان کرد.

وی ادامه داد: قرن‌ها است که مادران، نوزادان خود را به دو شکل طبیعی و سزارین به دنیا می‌آورند اما امروزه روشی برای انجام زایمان طبیعی ابداع شده که طی آن سعی می‌شود مادر بدون تحمل درد زیاد، نوزاد خود را به دنیا بیاورد که این روش، زایمان طبیعی با بی‌حسی اپی‌دورال می‌باشد.

غنوی در پایان گفت: عمل زایمان به روش سزارین با اجرای طرح تحول سلامت در این شهرستان ۶۰ درصد کاهش یافته است.
مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار