تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۹
کد خبر: ۱۷۲۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تسهيلات‌كشاورزی‌ فقط‌ به طرح‌های ثبت‌نام‌شده


استاندار خوزستان گفت: بسياري از طرح‌هاي قبلي كشاورزي اين شهرستان به لحاظ پيشرفت فيزيكي در حد صفر باقي‌مانده و هنوز اجرايي نشده است.
 
سيدجعفر حجازي در جلسه كارگروه كشاورزي، اشتغال و مسكن‌مهر شهرستان آبادان كه امروز (30 فروردين‌ماه) در محل فرمانداري اين شهرستان برگزار شد، اظهاركرد: براي 583 طرح‌هاي پيشنهادي اين شهرستان در بخش كشاورزي، اعتباري بالغ بر 24 ميليارد و 597 ميليون تومان در نظر گرفته شده كه براي 1034 نفر ايجاد اشتغال مي‌كند.
 
وي با اشاره به اين‌كه متقاضيان طرح‌هاي اين شهرستان بايد هر چه سريع در سامانه ثبت‌نام كنند، افزود: مسئولان شهرستان آبادان نيز بايد ستاد كشاورزي اين شهرستان را تشكيل و واجدين شرايط را پس از طي مراحل قانوني جهت دريافت تسهيلات به بانك‌ها معرفي كنند.
 
استاندار خوزستان بيان كرد: با توجه به اين‌كه وام‌هاي پرداختي به كشاورزي قرض‌الحسنه بوده و بازپرداخت آن‌ها بلندمدت است بايد فرصت را غنيمت شمرد و طرح‌هاي كشاورزي اين شهرستان را سرو سامان داد. معتقدم با انجام اين كار به مراتب اشتغال بيشتري در شهرستان آبادان به وجود خواهد آمد.
 
حجازي ادامه داد:‌ بيشتر طرح‌هاي پيشنهادي اين شهرستان حتي قابليت بهره‌برداري در يك سال را نيز دارند؛ البته به شرطي كه متقاضيان طرح‌هاي مورد نظر خود زودتر در سايت ثبت‌نام كنند تا به بانك مربوطه ارجاع داده شود.
 
وي در خصوص تسهيلات بعضي از طرح‌ها كه از ميانگين تعيين شده بالاتر است، اظهاركرد: اگر نياز باشد براي بعضي از طرح‌هاي مورد درخواست متقاضيان كه مفيد بوده و از حد مجاز بالاتر هستند،‌ مجوز صادر خواهيم كرد.
 
حجازي افزود: اخيرا ستادي تحت عنوان ستاد كشاورزي با راه‌اندازي شده و در حال اجرا است كه اميدواريم با اختياري كه دولت به فرمانداران داده است بتوانيم در بحث كشاورزي، دامپروري و شيلات استان و خصوصا اين شهرستان تحولاتي ايجاد كنيم.
 
وي خطاب به مسئولان شهرستان آبادان گفت: بايد طرحي‌هايي را انتخاب كنيم كه بتوانند با طرح‌هاي شهرستان‌ها و استان‌هاي ديگر رقابت كنند، نه اين‌كه طرح‌هاي مورد نظر موجب ضرر و زيان شوند. ملاك دريافت تسهيلات متقاضيان طرح‌ها ليست ثبت‌نامي موجود در سامانه است و تنها طرح‌هاي ثبت‌نامي مي‌توانند تسهيلاتي دريافت كنند.
 
استاندار خوزستان همچنين در كارگروه اشتغال شهرستان آبادان عنوان كرد:‌ بعضي از دستگاه‌هاي اجرايي شهرستان‌ها كه اشتغالزايي مي‌كنند شغل مربوطه را در سامانه ثبت نمي‌كنند و همين موضوع باعث مي‌شود كه قدري در آمارها خطا به‌وجود آيد.
 
حجازي ملاك ثبت كارهاي پيمانكاري در سامانه را حداقل به مدت 2 سال و بالاتر عنوان و اظهاركرد: سهميه‌ اشتغال امسال استان در رديف كشوري هنوز تعيين و مصوب نشده است اما براي اين‌كه سهم خوبي براي استان در كشور لحاظ شود، به‌طور موقت سهميه اشتغالي براي استان لحاظ كرديم تا كارهاي خود را انجام دهيم.
 
وي با اشاره به اين‌كه خوزستان در زمينه حمل و نقل رتبه اول را در كشور دارد و به لحاظ ظرفيت مسافر در جايگاه سوم است، افزود: متاسفانه هم‌اكنون بخش قابل توجهي از حمل بارها‌ي استان توسط كاميون‌هاي غير خوزستاني صورت مي‌گيرد. چرا بايد 80 درصد حمل بار بين شهري و استاني توسط كاميون‌هاي خارج از استان انجام شود؟ ما بايد هر سال ظرفيت جديدي به ناوگان حمل و نقل خود اضافه كنيم تا در آينده به مشكل بر نخوريم.
 
استاندار خوزستان با اشاره به اين‌كه اولويت‌بندي در زمينه اشتغال بايد در استان و شهرستان مدنظر قرار گيرد، گفت: بايد در حوزه‌هاي فعال شهرستان آبادان همچون حمل و نقل، گردشگري و ناوگان دريايي برنامه‌ريزي لازم انجام شود تا در آينده شاهد رونق اين بخش‌ها در اين شهرستان باشيم.
 
حجازي ادامه داد: عددي در نظر گرفته شده براي اشتغال استان، حداقل است و عددي كه تا هم‌اكنون براي اشتغال استان مصوب شده پنج هزار و 162 شغل مي‌باشد و همه مسئولان در جهت افزايش اين رقم بايد تلاش كنند كه اميدواريم رقم اشتغال استان به سقف 7 هزار نفر برسد.
 
وي با اشاره به اصل 44 قانون اساسي مبني بر خصوصي‌سازي شركت‌ها، ورود دولت را در شركت‌هاي صنعتي غيرمجاز دانست و تاكيد كرد: سعي خواهيم كرد در استان شرايط خوبي محيا كنيم كه سرمايه‌گذارارن خارجي و داخلي پا جلو بگذارند و در اين استان سرمايه‌گذاري كنند؛ خوشبختانه اين امر در مجتمع‌هاي پتروشيمي صورت گرفته است.
 
استاندار خوزستان در خصوص منطقه آزاد اروند، گفت: بايد شرايط طوري باشد كه اين منطقه به يك منطقه تجاري و صنعتي تبديل شود و آباداني‌هاي خارج از كشور و استان در درون استان و اين شهرستان سرمايه‌گذاري كنند.
 
حجازي يادآور شد: ايجاد اشتغال كار بسيار سختي است زيرا منابع و آورده بسياري مي‌خواهد ولي اميدوارم كه تا پايان دولت دهم بخش زيادي از ميزان تحقق اشتغال استان اجرايي شود.
 
وي همچنين در كارگروه مسكن مهر شهرستان آبادان با بيان اين‌كه در حال حاضر كار 60 هزار واحد از 84 هزار واحد تعهد مسكن مهر استان به اتمام رسيده است، ابراز اميدواري كرد: با همكاري مسولان كار 1500 واحد مسكن مهر باقي‌مانده آبادان تا پايان سال به اتمام برسد.
 
حجازي اظهار كرد: اگر نتوانيم 84 هزار واحد تعهدات مسكن مهر استان را تا پايان امسال كه آخرين سال كاري دولت دهم است، محقق كنيم معلوم نيست كه در سال بعد از آن چه اتفاقي رخ مي‌دهد.
 
استاندار خوزستان بيان كرد:‌ مسكن مهر شهرستان آبادان تا اينجاي كار پيشرفت خوبي داشته و اميدوارم اين تلاش را تا آخر در كنار يكديگر داشتيم و شاهد شادماني مردم اين شهرستان باشيم و دعاي خير آن‌ها اين خستگي را از تن شما مسئولين به‌در كند.
 
به گزارش ايسنا، وي تلاش تعاوني‌ها را در به پايان رساندن هر چه سريعتر اين واحدها موثر دانست و گفت: اميدواريم با تلاشي كه مسئولان انجام مي‌دهند شاهد افتتاح فاز نخست اين واحدها در سوم خردادماه و همچنين فاز دوم در روز پنجم مهرماه و روز شكست حصر آبادان باشيم و مرحله پاياني افتتاح اين واحدها قبل از زمستان امسال عملي شود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
nadia
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
0
0
سلام میخوام بدونم این همه مهندس کشاورزی بیکار باید کجا برن؟
برن بمیرن؟
بهترین دانشگاه های این مملکت درس خوندیم که 6سال علاف باشیم!مدام وعده ووعید؟خسته شدیم بخدا
:
:
:
آخرین اخبار