مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه یکی از مهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، سرد کردن لاشه گوشت پس از کشتار است، گفت: از ۲۳ کشتارگاه خوزستان، هشت کشتارگاه به سردخانه مجهز نیستند.
مصطفی کنارکوهی در جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان که روز سه شنبه (۲۳ مردادماه) با موضوع آب شرب شهری، روستایی و عشایری برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به خشکسالی یکی از بیماری هایی که در این شرایط منتقل میشود بیماری سی سی اچ اف یا تب کریمه کنگو است.
وی با اشاره به راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری سی سی اچ اف (تب خونریزی دهنده کریمه کنگو) گفت: یکی از مهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، سرد کردن لاشه گوشت پس از کشتار است. با این وجود، از ۲۳ کشتارگاه خوزستان، هشت کشتارگاه مجهز به سردخانه نیستند که باید در زمینه تجهیز این کشتارگاهها اقدام شود.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان در خصوص وضعیت تامین آب دام نیز عنوان کرد: از طریق سازمان جهاد کشاورزی آب دامها در سطح استان خوزستان تامین می شود و در این زمینه مشکل خاصی وجود ندارد.