تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
کد خبر: ۱۶۹۱۶۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

روند رسیدگی به متکدیان معیوب است

فرماندار اهواز با اشاره به این‌که تکدی‌گری به صورت خارجی و داخلی وجود دارد گفت: روند رسیدگی به متکدیان معیوب است و برخورد جدی نمی‌شود
غلامرضا صدیقی‌راد شامگاه دوشنبه در جلسه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان خوزستان که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد اظهار داشت: اگر بنا است کار گروهی انجام شود همه دستگاه‌ها باید همکاری کنند.

وی با اشاره به این‌که اکثر کودکان کار خانواده دارند، عنوان کرد: در این راستا به حرکتی که شروع شده باید کمک کرد و هر کاری که از دست ما قادر است باید سهیم باشیم و تمامی دستگاه‌ها باید کار کنند.

مدیرکل بهزیستی استان خوزستان با بیان این‌که آموزش فنی، حمایت، برقراری امنیت مکان و تسهیلات اعتباری است که در وظایف دستگاه‌ها وجود دارد، خاطرنشان کرد: در تأمین لوازم بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی اهواز مستقر شوند و بیمه‌های خدمات درمانی پس از شناسایی ارائه شود.

وی با اشاره به این‌که آگاه‌سازی به والدین و مدارس از طریق آموزش و پرورش شروع شود، افزود: اگر به صورت گروهی کار انجام شود مشکل خواهد شد و قابل حل است؛ برای آموزش کودکان مراکزی وجود دارد.

همچنین در این نشست سیده فرانک موسوی اظهار داشت: با تأمل به این موضوع پرداخته شود و شهرداری تنها از عهده این مساله بر نمی‌آید و بقیه دستگاه‌ها باید وارد شوند.

سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان عنوان کرد: با توجه به ظرفیت‌ها نسبت به خانم‌های معتاد و خیابانی که از این طریق خانواده‌ها را با آسیب مواجه می‌شوند رسیدگی شود.

روند رسیدگی به پدیده تکدی‌گری معیوب است

در ادامه نشست جمال عالمی‌نیسی اظهار داشت: پدیده متکدی‌گری در انظار عمومی وجود دارد و در چهار راه‌ها و خیابان‌ها دیده می‌شوند.

فرماندار اهواز با اشاره به این‌که تکدی‌گری به صورت خارجی و داخلی وجود دارد، ادامه داد: روند رسیدگی به متکدیان معیوب است و برخورد جدی نمی‌شود؛ این متکدیان ساماندهی شده وارد استان خوزستان می‌شوند و در اهواز مکان‌های آنها مشخص است و با ماشین تقسیم بندی می شوند و گاها از پوشش محلی استفاده می‌کنند.

اقدامات در حوزه تکدی‌گری باید ایجابی و سلبی باشد

همچنین در این نشست سرهنگ محمد صفری اظهار داشت: در زمینه تکدی‌گری و معتادان متجاهر کار پیشگیرانه باید انجام شود و دستگاه‌های مختلف باید همکاری کنند.

فرمانده انتظامی اهواز خاطرنشان کرد: مواجه شدن مهمانان نوروزی به صحنه‌ متکدیان شرم‌آور بود و نیروی انتظامی آماده است که تیمی ویژه جمع‌آوری تشکیل دهد اما نیاز است که علاوه بر کار سلبی، به صورت ایجابی اقداماتی انجام شود و به مساله زیرساخت‌ها باید توجه شود.

برای ریشه‌کن کردن متکدیان نیازمند کارگروه محکم هستیم

در ادامه نشست حجت‌الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان گفت: کارگروه محکمی برای ریشه کن کردن متکدی‌گران و معتادان متجاهر باید انجام شود.

در بخش دیگری از نشست محمود معزی، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خوزستان درباره محور نشاط اجتماعی جلسه گفت: 160 هزار نفر دانش‌آموز در کانون‌های فرهنگی هنری و ورزشی آموزش و پرورش استان خوزستان امسال فعالیت دارند.
مرجع / تسنیم
captcha
آخرین اخبار