تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۸
کد خبر: ۱۶۸۰۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیر شبکه "آی تی ان" فاش کرد

گوشه ای از فساد اخلاقی آل سعود!

مدیر شبکه آی تی ان از خوشگذرانی و عیاشی شاهزادگان آل سعود و فساد اخلاقی آنان خبر داد.

گوشه ای از فساد اخلاقی آل سعود!

به گزارش جام نیوز، مدیر شبکه آی تی ان در مورد خوشگذرانی و عیاشی شاهزادگان آل سعود و فساد اخلاقی آنان در کشورهای مختلف گفت: « اتاق یکی از شاهزاده های آل سعود در هتل مونارک دبی طبقه ۲۹ کنار اتاق بنده قرار داشت؛ از شب اول صدای موزیک به صورت وحشتناکی تا آخر بالا بود و عجیب اینکه مسئول هتل هم نمی توانست به او حرفی بزند.»

وی در ادامه با بیان اینکه "شاهزادگان آل سعود زر دارند و خرج می کنند و هر کسی که پول دارد زور دارد" گفت: « وقتی شب سوم اعتراض کردم به من گفتند که اگر می خواهید اتاق تان را عوض کنید و به طبقه دیگری منتقل شوید، ما نمی توانیم به او چیزی بگوییم!»

مدیر شبکه آی تی ان در پایان در رابطه با فساد اخلاقی این شاهزاده گفت: « دخترکان خوشگل عرب و غیر عرب (روسی و فیلیپینی و ...) با شکل های عجیب غریب مدام در این سوئیت رفت و آمد می کردند.»

گفتنی است چندی پیش پایگاه اینترنتی "ویکی‌لیکس" از رسوایی اخلاقی شاهزادگان خاندان سعودی و حضور آنها در مراسم لهو و لعب شبانه در شهر "جده " پرده برداشت.

"ویکی‌لیکس" بخشی از تلگراف‌های دیپلماتیک آمریکا را منتشر کرد که در آن آمده است: «در خانه‌های شاهزادگان سعودی در شهر جده مراسم لهو ولعب شبانه با مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر و با حضور زنان فاحشه برگزار می‌شود.»

این درحالی است که فقر و بدبختی مردم این کشور را به ستوه آورده است و در بزرگ‌ترین کشور صادر کننده نفت جهان که درآمدهای نفتی آن به سالیانه صدها میلیارد دلار می‌رسد،‌ افراد خیر و مؤسسات خیریه با جمع‌آوری کمک‌های مردمی اقدام به توزیع ۲۵ هزار تخته پتو در فصل زمستان میان فقرای ۶ شهر عربستان کردند.
:
:
:
آخرین اخبار