تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۲
کد خبر: ۱۶۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اداره راه و ترابري اهواز پلمب شد

اداره راه و ترابري اهواز با حكم دادگستري خوزستان از روز گذشته پلمب شد.
رئيس اداره راه و ترابري اهواز، از پلمب اين اداره به حكم دادگستري خوزستان از روز گذشته خبر داد.
اتابك زراسوندي افزود: با پلمب اين اداره تمام كارمندان و گشتي‌هاي اين اداره در حال حاضر در خيابان منتظر تعيين تكليف هستند.
وي دليل اين حكم را وجود معارض چند ساله براي اراضي اين اداره، واقع در منطقه سيدخلف عنوان كرد و اظهار داشت: اداره راه و ترابري اهواز از 40 سال پيش در اين نقطه مستقر است و اراضي اين منطقه سند ندارد و مشاع است.
وي ادامه داد: فردي كه مدعي مالكيت اين اراضي است با مراجعه به دادگستري به گفته وي، اين حكم يكي دو سال پيش به اداره ابلاغ شد اما با اعتراض اين اداره روبرو شده بود و از ديروز به اجرا درآمد.
زراسوندي اظهار داشت: فرمانداري اهواز و نمايندگان و ديگر مسئولان در جريان امر هستند اما هنوز تصميم خاصي در اين مورد اخذ نشده است.
رئيس اداره راه و ترابري اهواز با انتقاد از زمان اجراي اين حكم، گفت: اداره راه و ترابري در روزهاي آخر سال با فرارسيدن تعطيلات نوروز و حضور مسافران نوروزي و كاروان‌هاي مسئوليت‌هاي زيادي به عهده دارد كه پلمب شدن اين اداره مشكلات بسياري را بوجود مي‌آورد.

منبع : فارس
captcha
آخرین اخبار