تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۰
کد خبر: ۱۶۳۰۲۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

روزانه 5 هزار گردشگر نوروزی از باغملک دیدن می‌کنند

فرماندار شهرستان باغملک گفت: روزانه بیش از پنج هزار گردشگر نوروزی به این شهرستان سفر و از جاذبه های گردشگری آن دیدن می کنند.

سید مجید صالحی اظهار کرد: شهرستان باغملک از مبادی ورودی و خروجی به استان های دیگر و از جاذبه های گردشگری بی نظیری برخوردار است ، استقبال گردشگران نیز نسبت به سال گذشته رو به افزایش است.

فرماندار باغملک با بیان این که تاکنون تصادف منجر به فوت در حریم محورهای مواصلاتی این شهرستان رخ نداده ، افزود: همچنین آمار تصادفات جاده ای نسبت به وضعیت مشابه در سال گذشته کاهش یافته است.

وی به فوت یک زوج آقا و خانم در حاشیه رودخانه روستای کلگه اشاره کرد و گفت: متاسفانه 2 گردشگر نوروزی که به منطقه آشنایی نداشتند پس از ورود به این رودخانه غرق شده و جان خود را از دست دادند.

صالحی با اشاره به این ‎که امسال در بحث پذیرایی از میهمانان و گردشگران نیز مشکلی نداشتیم، تصریح کرد: در بحث پذیرایی و سرویس‎ دهی به گردشگران، اماکن متعدد جدیدی از جمله مدارس با امکانات مناسب را وارد چرخه کردیم که آمادگی پذیرایی از میهمانان و مسافران نوروزی را دارند.

وی با اشاره به این که باغملک یکی از قطب ‎های گردشگری استان محسوب می‎شود افزود: در سطح شهرستان کمپ هایی مستقر شده اند که سوغات باغملک را معرفی و عرضه می کنند. همچنین در خصوص کنترل قیمت اقلام مورد نیاز، نظارت خوبی بر بازار داریم.

فرماندار باغملک به استقرار چادرهای هلال احمر، میراث فرهنگی و گردشگری در ورودی شهرستان اشاره کرد و گفت: همچنین مشکلاتی نظیر راههای دسترسی و ترافیک تردد به مناطق تفریحی و گردشگری پر تراکم شهرستان همچون روستاهای گردشگری مال آقا، امام زاده عبدالله و رباط نیز با تدابیر اتخاذ شده برطرف شد.

شهرستان باغملک، یکی از شهرستان‌های استان خوزستان در جنوب غربی ایران واقع است که با شهرستان‌ های رامهرمز، ایذه و هفتگل هم‌ مرز است. این شهرستان در شرق خوزستان و در ارتفاع 917 متری از سطح دریا واقع شده‌ است.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار