تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۰
کد خبر: ۱۶۲۸۰۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

440 خوزستانی دوران دفاع مقدس تعیین درصد شدند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان گفت: 440 جانباز خوزستانی دوران هشت سال دفاع مقدس، در روزهای پایانی سال، از سوی کمیسیون پرشکی اعزامی از تهران تعیین درصد شدند.

عبدالرضا فرجیان افزود: این تعداد جانبازان در کمیسیون پزشکی که در مرکز توانبخشی جانبازان ضایعه نخاعی اهواز تشکیل شد مورد معاینه تخصصی قرار گرفتند و قرار است میزان درصد این جانبازان که برخی از آنان تاکنون تعیین درصد نشده اند به زودی به بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان اعلام شود. 

وی گفت:تلاش بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان در حوزه بهداشت و درمان و تیم پزشکان مجرب و متخصص بر این است که کمیسیون بر اساس معاینات و نیز مستندات پزشکی، رسیدگی لازم را انجام دهد تا حقی از کسی ضایع نشود.

به گفته فرجیان فعالیت کمیسیون پزشکی در اهواز عوارض جانبازی جانبازان بر اثر تیر و ترکش، شیمیایی و اعصاب و روان توسط پزشکان و متخصصان اعصاب و روان، چشم، گوش و حلق و بینی، ارتوپدی، داخلی و پزشک عمومی مورد بررسی قرار گرفت.

پارسال تیم کمیسیون پزشکی اعزامی از تهران در چهار مرحله حدود 2 هزار و 100 جانباز خوزستانی را مورد معاینه قرار داد.

استان خوزستان 36هزار و 500 جانباز دارد و مسئولیت رسیدگی به امور رفاهی ، معیشتی و درمانی آنان برعهده بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار