رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی اهواز گفت: حادثه واژگوني سواري سمند در بلوار بسیج مسير جنوب به شمال شهرستان اهواز يك كشته بر جاي گذاشت.
به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علیرضا پیریایی با اعلام این خبر اظهار کرد: با اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر وقوع حادثه رانندگی واژگونی خودرو در بلوار بسیج، مسیر جنوب به شمال شهرستان اهواز، بلافاصله مأموران انتظامی و نیروهای امدادی به محل اعزام شدند.
وی بابیان اینکه یک دستگاه سواری سمند پس از برخورد با تیر چراغبرق واژگون میشود و راننده خودرو به علت جراحات وارده به بیمارستان منتقلشده، افزود: متأسفانه راننده خودرو به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت کرد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی اهواز عنوان کرد: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از عدم توجه به جلو علت این حادثه اعلامشده است.