اما هوای اینجا خیلی تاریک است
در آخرین روزهای سال نود که آغشته گردیده با بوی بهار آغازین روزهای سال نو، تمامی مردمان عزیز کشورمان به استقبال این ماه بهاری و پاک می روند تا با سبزی دل خویش غبار دل بزدایند و عطر بهاری بیفشانند،اما نمیدانند دل مردم خوزستان ،بوشهر و ایلام غبارآلود است. غباری که چند سالی مهمان ناخوانده ی این استانهای جنوبی کشور شده است. پدیده ای به نام گردوغبار که بدلیل بالا بودن آلودگی بیش از حد استاندارد و بهداشت جهانی آن این استانها را در رتبه ی یک آلوده ترین شهرهای جهان قرار داده است و هر چه مردمش فریاد می زنند کسی صدایشان را نمی شنود.
یکشنبه ی هفته گذشته ریاست محترم جمهور و هیات همراه در بین مردم استان البرز مکرراً این سخن را تکرار می کردند و می گفتند : باید تجدید عهدی بکنم و بگویم اساس دولت نهم بر پایه عدالت است و همچنین اعلام کردند که ما : لبخند رضایت مردم عزیزمان را با هیچ کشور خارجی عوض نخواهیم کرد.
آقای دکتر کدام عدالت،کدام لبخند رضایت؟ عدالت آن است که به وزرای بهداشت و محیط زیست خود دستور بدهید تا وضعیت آلودگیهای این استانهای محروم از جمله خوزستان که در معرض بیشترین حد ممکن این بیماریها قرار گرفته اند را حل کنند،مثل اینکه مسئولین امر فراموش کرده اند که بواسطه ی همین انسانها بیشترین مشارکتهای مردمی، در تمام دوره های انتخاباتی چه مجلس و چه ریاست جمهوری را مدیون همین استانهای محروم هستند،مردمی که در سخت ترین شرایط ممکن همیشه به پای صندوقهای رای می آیند تا در استقلال و تعیین افراد اصلح کشورشان نقش کوچکی را ایفا کنند ،ولی آیا بی مهری مسئولین نسبت به حل این مسئله ( پدیده گردوغبار ) آنقدر سخت است که نتوان آن را حل نمود.
آیا مرگ تدریجی این انسانهای بی گناه،وبیماریهایی که در چند سال آینده ناشی از همین پدیده گریبانگیر آنان خواهد شد و خود را نشان خواهد داد بی عدالتی محسوب نمی شود ؟ جنابعالی یکشنبه ی همین هفته در جمع مردم کرج عنوان نمودید : من خادمی هستم که از شرایط کشور اطلاع کافی دارم. آیا از وضعیت قبل و تا کنون این پدیده هم اطلاع کافی داشته اید و اقدامی نکرده اید ؟ آیا وزرای بهداشت و درمان و محیط زیست جنابعالی تا به حال گزارش کامل و قانع کننده ای به شما ارائه داده اند که بتوانید جوابگوی این مردم همیشه در صحنه باشید ؟ جنابعالی سخنان معاون خود خانم دکتر فاطمه واعظ جوادی را در مورخ 19/4/88 در پاسخ به کامران نجف زاده خبرنگار صدا وسیما در خصوص همین پدیده گردوغبار را شنیده اید که در جوابش گفته بودند : شما حق ندارید از زبان این مردم سخن بگویید و آنها خود میدانند این گردوخاک ناشی از عوامل طبیعی است و هیچگاه از مسئولین گلایه نداشته اند، و ایشان مسئولیت آن را به گردن عراقی ها انداختند.
آیا پیگیری کردن این معضل که تا به حال به صورت یک مسئله ی لاینحل باقی مانده است جرم محسوب می شود و جوابیه معاون حضرتعالی در پاسخ به این سوال صحیح می باشد ؟!! ایشان که اعلام کرده بودند ملاقات یک ونیم ساعته ای با نوری المالکی داشته اند و آن را بی سابقه خواندند. آیا وزیر بهداشت و درمان جنابعالی خانم دکتر دستجردی سری به وضعیت آب شرب روستاهای خوزستان از نزدیک زده اند.
آیا وی میداند روستای لهبری ما بین مسجدسلیمان و شوشتر که بیش از 40 سال و شایدم بیشتر چه از لحاظ بهداشتی و ... مردمش در مضیقه بسر می برند و با مشکلات خاص منطقه دست به گریبانند. آیا سهم من اینست، آسمانی ست که آویختن پرده ای آن را از من می گیرد ؟ آیا سهم این استان شهیدپرور که بیشترین شهدا،بیشترین بیماران روحی و روانی،بیشترین زخمهای هشت سال دفاع مقدس را یدک می کشند این است.مگر نه اینکه امام خمینی رحمت الله علیه فرموده بودند : خوزستان، دین خودشو به اسلام ادا کرده است.
جناب دکتر احمدی نژاد به همکارانتان بگویید سری به سایت بی محتوای محیط زیست کشور بزنند. در زیرنویسهای تبلیغاتی این سایت این شعار پدیدار است. آلودگی محیط زیست یعنی مرگ تدریجی و زودرس انسان. شعاری که همیشه در حد حرف باقی مانده است و در قسمت پیام مدیرش هیچ پیامی را نخواهید یافت.
اما هوای اینجا خیلی تاریک است