تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۷
کد خبر: ۱۶۰۱۰۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دریافت تندیس برنز سه ستاره توسط کشت و صنعت نیشکر دهخدا در سومین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی

دریافت تندیس برنز سه ستاره توسط کشت و صنعت نیشکر دهخدا در سومین دوره جایزه ملی مدیریت انرژیخوزنیوز: شرکت کشت و صنعت نیشکر دهخدا در سومین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی ، موفق به دریافت تندیس برنز سه ستاره شد.

به گزارش خوزنیوز؛ در این همایش که توسط سازمان مدیریت صنعتی و با حمایت برخی از نهادها و سازمانهای مرتبط با انرژی برگزار شد ،  شرکت کشت و صنعت نیشکر دهخدا پس از ارزیابی سیستمی و میدانی و در بین شرکت های صنعتی برتر موفق به دریافت تندیس برنز سه ستاره در گروه صنایع انرژی بر گردید.

در همین رابطه ، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر دهخدا با اشاره به دریافت تندیس برنز سه ستاره در سومین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی ، گفت:  اخذ این تندیس توسط شرکت کشت و صنعت نیشکر دهخدا نقطه عطفی در مدیریت انرژی شرکت های بزرگ انرژی بر قند و شکر است.

جایزه ملی مدیریت انرژی  بر اساس تفاهم‌ نامه فی ما بین سازمان مدیریت صنعتی ، سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره ‌وری انرژی برق،  شرکت بهینه سازی مصرف سوخت ، ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان ملی استاندارد ایران طراحی و اجرا می شود و بیش از ۶۰ نفر از متخصصان در رشته‌های مرتبط در قالب تیم‌های ارزیابی و با صرف بیش از ۱۶۰۰ نفر ساعت کار، این فرایند را به انجام رسانده اند.

در حاشیه همایش سومین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی ، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی ابراز امیدواری کرد که جایزه ملی مدیریت انرژی بتواند به عنوان لوکوموتیو حرکت مصرف درست و بهینه در حوزه انرژی عمل کند و شرکت های برتر در این حوزه الگویی برای دیگران باشند.

شرکت کشت و صنعت نیشکر دهخدا از واحدهای هفتگانه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی است که با ۲ هزار و ۱۸۳ نفر نیرو، در ۲۵ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد و تا کنون رکوردهای متعددی را در زمینه های مختلف به دست آورده است.


:
:
:
آخرین اخبار