تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷
کد خبر: ۱۶۰۰۲۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

متخلف شکار غیرمجاز پرندگان وحشی در دزفول دستگیر شد

در پی گشت و کنترل زیستگاه‌ها و شکارگاه‌های آزاد شهرستان دزفول، یک نفر متخلف شکار پرندگان وحشی، توسط مأموران یگان حفاظت محیط‌زیست شهرستان دزفول دستگیر و از وی 13 قطعه پرنده کبوتر وحشی و یک قبضه اسلحه بادی کشف و توقیف گردید.

به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط‌زیست خوزستان، در پی گشت و کنترل زیستگاه‌ها و شکارگاه‌های آزاد شهرستان دزفول، یک نفر متخلف شکار پرندگان وحشی، توسط مأموران یگان حفاظت محیط‌زیست شهرستان دزفول دستگیر و از وی 13 قطعه پرنده کبوتر وحشی و یک قبضه اسلحه بادی کشف و توقیف گردید.

فرهاد قلی نژاد رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان دزفول در این خصوص اظهار کرد: هرگونه شکار و صید گونه‌های جانوری وحشی اعم از پستانداران، پرندگان، خزندگان و آبزیان نیازمند اخذ مجوز از سازمان حفاظت محیط‌زیست بوده و هرگونه شکار و صید بدون مجوز ممنوع و غیرقانونی است.

شایان‌ذکر است در سال جاری به دلیل احتمال خطر بیماری آنفولانزای پرندگان تاکنون هیچ‌گونه مجوز شکار پرندگان وحشی در کشور صادر نگردیده است.
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
هم استانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۶
0
0
از وی 13 قطعه پرنده کبوتر وحشی و یک قبضه اسلحه بادی کشف و توقیف گردید.....
.
.
واقعا دست مریزاد
captcha
آخرین اخبار