تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹
کد خبر: ۱۶۰۰۰۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رییس اتحادیه نانوایان اهواز:

تمام نانوایی‌های تنوری اهواز غیرمجاز هستند

رییس اتحادیه نانوایان اهواز گفت: 100درصد نانوایی‌های تنوری در شهر اهواز غیرمجاز هستند و این مساله باعث می‌شود تا سلامت مردم در شهر اهواز به خطر بیفتد. 
  
امیر دهقان با بیان این‌که فعالیت نانوایان غیرمجاز در اهواز مشکلات زیادی را برای نانوایان دارای مجوز ایجاد می‌کنند، اظهار کرد: نانوایی‌های غیر مجاز از آرد سفید و مواد غیرمجازی مانند جوش شیرین برای پخت نان‌های خود استفاده می‌کنند و این مساله بهداشتی نیست. 
  
وی افزود: استفاده از مواد غیرمجاز مانند جوش شیرین باعث می‌شود تا رنگ نان خوب باشد اما این مواد سمی هستند و به دستور بهداشت نباید مورد استفاده قرار بگیرند. 
  
  رییس اتحادیه نانوایان اهواز تصریح کرد: نانوایی‌های غیرمجاز در مکان بسیار کوچک و غیر بهداشتی فعالیت می‌کنند و این مساله باعث می‌شود تا سلامت مردم در شهر اهواز به خطر بیفتد. 
  
دهقان عنوان کرد: 100درصد نانوایی‌های تنوری در اهواز غیر مجاز هستند و مردم می‌توانند از روی پروانه کسب که به دیوار نصب شده است، نانوایی‌های مجاز را که به صورت ماشینی نان پخت می‌کنند را شناسایی کنند. 
  
وی گفت: یک پروسه 5 یا 6ماهه طول می‌کشد تا نانوایی‌های غیر مجاز پلمپ شوند اما حتی 5دقیقه نیز طول نمی‌کشد که آن‌ها پلمپ‌ها را باز می‌کنند و مجددا فعالیت می‌کنند. 
  
رییس اتحادیه نانوایان اهواز خاطرنشان کرد: در این زمینه تقاضا کرده‌ایم تا در یک دادگاه ویژه به پرونده نانوایان غیر مجاز رسیدگی شود تا آن‌ها نتوانند به راحتی پلمپ را باز کنند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار