تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰
کد خبر: ۱۵۹۵۵۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول:

راه‌اندازی ستاد صیانت قضایی از صنعتگر در دزفول

راه‌اندازی ستاد صیانت قضایی از صنعتگر در دزفولسرپرست فرمانداری ویژه دزفول گفت: تشکیل ستاد صیانت قضایی از صنعتگر و سرمایه‌گذار در اهم پیگیری‌های فرمانداری قرار می‌گیرد.

ارسلان جعفری شهنی در نشست با فعالان حوزه صنعت، معدن و تجارت دزفول، بابیان اینکه بازار دزفول با ۱۵ هزار واحد صنفی زیرمجموعه ۴۰ اتحادیه و زیر نظر اتاق اصناف با اشتغال حدود ۶۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم در قالب واحدهای تجاری در حال فعالیت است، اظهار کرد: بازار دزفول، بازاری پویا و زنده است و می‌تواند با معرفی درست و صحیح، الگویی مناسب در استان و منطقه شناخته شود.

وی با اظهار اینکه رابطه دولت با بخش خصوصی می‌بایست با هماهنگی بیشتر و دارای نظم باشد، افزود: وظیفه دولت راهگشایی و تسریع در کار اهل صنعت و اهل تولید است و به‌زودی در کوتاه‌مدت دفتر ویژه حل مشکلات حوزه کشاورزی و صنعت و دفتر حمایت از سرمایه‌گذار بخش صنعتی در فرمانداری ویژه شهرستان دزفول ایجاد می‌شود.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با توضیح اینکه طی مصوبه ستاد تسهیل استانداری خوزستان، هیچ‌یک از دستگاه‌های خدمات رسان حق قطع خدمات خود را به واحدهای صنعتی فعال ندارند، عنوان کرد: برق و آب هیچ واحد تولیدی در شهرستان دزفول به علت بدهی قطع نمی‌شود مگر اینکه عدم توانایی مدیریت آن واحد تولیدی برای ما محرز شود.

وی گفت: تشکیل ستاد صیانت قضایی از صنعتگر و سرمایه‌گذار در اهم پیگیری‌های فرمانداری قرار می‌گیرد.

شهنی بیان کرد: به دنبال تسریع پروسه واگذاری زمین هستیم، معتقدیم مدیریت صحیح باعث بهره‌وری درست منابع خواهد شد و بدون شک دزفول ظرفیت ایجاد یک برند جهانی و بین‌المللی را دارد.

وی بابیان اینکه صنعتگر به‌عنوان کارشناس حوزه مربوطه باید راه‌حل ارائه دهد و متغیرها را پیش‌بینی کند، اظهار کرد: بهترین مدیر کسی است که بتواند از راه‌حل‌های شما، صحیح‌ترین راه اجرایی را پیدا کند.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار