یک استادیار دانشکده علوم زمین شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ،زمین لرزه های متوالی شهر گوریه از توابع شهرستان شوشتر در خوزستان ، به دلیل وجود 2 گسل فعال در این منطقه است.
عباس چرچی بیان کرد : زمین لرزه هایی که در شهر گوریه از توابع شهرستان شوشتر رخ می دهد به دلیل تلاقی دو گسل فعال در این منطقه است که در حال آزاد کردن انرژی خود هستند و باعث زمین لرزه های متوالی در این منطقه می شود.
این دکترای لرزه زمین ساخت گفت: در این منطقه زمین لرزه های زیادی با انرژی کم در حال رخ دادن است همین موضوع احتمال وقوع زمین لرزه ای با شدت زیاد را کاهش می دهد.
استادیار دانشکده علوم زمین شهید چمران اهواز افزود: در سال 1383 نیز در این منطقه به مدت 2 روز زمین لرزه های متوالی رخ داده است.
وی در زمینه علت طولانی شدن بازه رخداد زمین لرزه ها در این منطقه بیان کرد: به طور طبیعی رشته کوه زاگرس هر 10 سال یکبار باید انرژی خود را آزاد کند اما به دلایل مختلف رفتار این رشته کوه تغییر کرده است و این مدت به 13 سال افزایش یافته و تجمیع انرژی دراین مدت در این رشته کوه باعث شده است اکنون شاهد زمین لرزه های مداوم در این منطقه باشیم.
دکتر چرچی عنوان کرد: انرژی زمین در منطقه گوریه در حال تخلیه شدن است و احتمال می رود همچنان زمین لرزه های متداوم با شدت پایین در این منطقه رخ دهد.
وی گفت: این زمین لرزه های مداوم برای ساختمان هایی که مهندسی ایمنی ندارند و یا بافت فرسوده دارند خطر ناک است.
استادیار لرزه زمین ساخت دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: اهواز نیز گسل دارد اما گسل اینجا جزء گسل هایی است که خطرات کم و یا متوسط دارد، در خوزستان میزان خطر بروز زمین لرزه در مناطق جنوبی کم ودر مناطق شمالی بیشتر است.
شهر گوریه از توابع بخش شعیبیه شهرستان شوشتر است که در 2 ماه گذشته شاهد زمین لرزه هایی با شدت بین 2 تا چهار ریشتر بوده است .
گوریه در 9 دی ماه جاری ،تنها در یک روز چهل بار دچار زمین لرزه شد.
بامداد روز چهارشنبه نیز این منطقه شاهد زمین لرزه ای به بزرگی 4.2ریشتر بود.
نیروهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان برای کمک رسانی احتمالی به مردم در این منطقه مستقر شده اند.