تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۷
کد خبر: ۱۵۸۵۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف و ضبط محموله پرندگان شکارشده در تالاب بامدژ

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کارون از از کشف 168 قطعه پرنده شکار شده از متخلفین شکار و صید در این شهرستان خبر داد. 

به نقل از روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان، مصطفی استاد چینی‌گر اظهار کرد: محیط‌بانان یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کارون طی گشت و کنترل در حوزه استحفاظی به یک نفر متخلف صید و حمل غیرمجاز پرندگان آبزی و کنارآبزی برخورد کرده و ضمن دستگیری متخلف، تعداد 168 قطعه پرنده آبزی از نوع چنگر و اردک کله سبز کشف و ضبط شد. 

استاد چینی‌گر گفت: این پرندگان در منطقه تالاب بامدژ و با روش محمیه‌گذاری صید شده بودند. 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کارون بیان کرد: فرد خاطی جهت پیگیری قضایی به این اداره  منتقل شد و بعد از تشکیل پرونده جهت رسیدگی به جرم به مراجعه قضایی معرفی می‌شود. 

وی ادامه داد: علاوه بر روش صید زمینی به نام محمیه که پرندگان را در دسته‌های بزرگ و در گونه‌های مختلف به دام می‌اندازد، صید از طریق دانه‌های سمی نیز از روش‌هایی است که در سال‌های گذشته بسیار از آن استفاده شده است، روشی غیرانسانی که باعث کاهش چشمگیر جمعیت پرندگان می‌شود. 
captcha
آخرین اخبار