فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: بیش از 3 میلیارد ريال کالای قاچاق در محور سردشت زیدون کشف و ضبط شد.
به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حیدر عباس زاده با اعلام این خبر گفت: در اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده و همچنین در راستای مقابله قاطعانه با معضل شوم قاچاق، مأموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز فرماندهی انتظامی بهبهان با همکاری مأموران پاسگاه پل زهره حین گشت زنی و کنترل محورهای مواصلاتی در جاده زیدون به امیدیه به یک دستگاه خودرو کامیون مظنون شده و آن را متوقف کردند.
وی افزود: مأموران در بازرسی از خودروی توقیفی مقدار 6 تن ادویه خارجی، 2 تن دارچین خارجی، 30 کیلوگرم فلفل خارجی و 60 کیلوگرم چای خارجی قاچاق فاقد هرگونه مجوز گمرکی کشف کردند.
سردار عباس زاده ادامه داد: کارشناسان ارزش کالاهای کشفشده را بالغبر 3 میلیارد ریال برآورد کردهاند.
فرمانده انتظامی استان خوزستان در پایان با اشاره به اینکه در این رابطه ضمن توقیف کامیون مذکور 2 متهم نیز دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند، خاطرنشان کرد: عملکرد قاچاقچیان مغایر با اقتصاد مقاومتی بوده و سلامت جامعه و اقتصاد داخلی را مورد هدف قرار میدهد، ازاینرو تلاش پلیس جهت مبارزه با اخلالگران اقتصادی باقوت بیشازپیش ادامه دارد.