نخستین اقامتگاه بوم گردی به مساحت 2 هزار متر با نام مضیف دیراوی در روستای روئس طعمه مینوشهر از توابع شهرستان خرمشهر جمعه با حضور جمعی از مسئولان محلی و سازمان منطقه آزاد اروند افتتاح شد.
امام جمعه مینوشهر جمعه در آیین افتتاحیه اقامتگاه مینوشهر با بیان اینکه حفظ میراث و فرهنگ بومی درمنطقه لازم و ضروری است، گفت: همه وظیفه دارند آداب و سنن، رسوم فرهنگی منطقه را حفظ کنند.
حجت الاسلام محمد عادل پور افتتاح مضیف دیراوی در مینوشهر را نخستین حرکت در راستای حفظ فرهنگ بومی دانست و از این پروژه به عنوان اقدامی در راستای معرفی گردشگری جامعه اسلامی یاد کرد و افزود: شناسایی و شناخت گردشگری اسلامی نیز یک وظیفه است.
وی گفت: ایجاد فرصت های شغلی در حوزه فرهنگ ها به نوعی بزرگترین زمینه جهاد است چرا که فرصت مناسب شغلی برای جوانان ایجاد می کند.
توسعه فضاهای گردشگری بدون همراهی مسئولان محقق نمی شود
معاون فرهنگی اجتماعی گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند با بیان اینکه برای احیای فضاهایی گردشگری مینوشهر تلاش باید کرد، گفت: جزیره مینو در گردشگری جایگاه مهمی در منطقه آزاد اروند دارد و از افرادی که فضاهایی برای توسعه گردشگری دارند درخواست می شود از این ظرفیت در راستای توسعه گردشگری مینوشهر و منطقه آزاد اروند استفاده کنند.
سید مرتضی نعمت زاده افزود: هنوز از ظرفیت پایان ناپذیر این جزیره در بحث گردشگری استفاده نشده است.
وی احیای نخلستان ها، سنت ها و میراث جزیره مینو را از مواردی دانست که نیاز به توجه جدی مردم و مسئولان دارد.
مینوشهر از توابع شهرستان خرمشهر با حدود 15 هزار نفر جمعیت، دارای 23 روستا است.