بر اثر واژگونی یك مینی بوس حامل دانش آموزان دختر و پسرشوشی از پل حمیدآباد در مسیر دزفول ,شوش عصر جمعه چهار نفر كشته یك نفر مفقود و 11 نفر زخمی شدند.
به گزارش ایرنا این مینی بوس به شماره 958 ع 36 ایران 14 از محل زیارتگاه جعفربن طیار دزفول به سمت شهر حر شوش در حركت بود كه در مسیر پل حمیدآباد بدلیل تركیدگی لاستیك آن تعادل خود را از دست داد و از این پل به درون رودخانه واژگون شد.
بر اساس این گزارش بلافاصله پس از این حادثه نیروهای امدادی برای نجات جان سرنشینان به محل حادثه اعزام شدند و در زمان حاضر نیروهای اورژانس 115 از شهرهای دزفول ,اهواز و شوش در حال انتقال مجروحینی كه حال آنها وخیم است به بیمارستانهای شهرهای مزبور می باشند.
گزارش خبرنگار ایرنا حاكی است كه تلاش برای یافتن فرد مفقود شده این حادثه كه در ساعت 16 و 30 دقیقه امروز روی داد همچنان از سوی نیروهای امدادی ادامه دارد.
بر اساس این گزارش در پی وقوع این حادثه در 10 كیلومتری شوش ,جاده مسیر دزفول ,شوش در این محدوده برای مدتی مسدود و ترافیك سنگینی در آن بوجود آمد.