تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۲
کد خبر: ۱۵۷۱۲۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شارژ مالی آبی‌‌های خوزستان از سوی مالک جدید باشگاه

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال خوزستان از واریز مبلغی به حساب این باشگاه توسط مالک جدید خبر داد
سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال خوزستان از واریز مبلغی به حساب این باشگاه توسط مالک جدید خبر داد.

عبدالنبی شولی با اشاره به واریز مبلغی از سوی عبدالرضا موسوی، مالک جدید باشگاه استقلال خوزستان به حساب این باشگاه، اظهار کرد: آقای موسوی امروز (چهارشنبه) مبلغی را به حساب باشگاه واریز کرد و قرار بر این شد که از این به بعد نیز به صورت هفتگی مبلغی را به باشگاه تزریق کند. او پیش از بازی هفته گذشته برابر پیکان نیز تیم را از نظر مالی شارژ کرد و همین در بالا رفتن روحیه بازیکنان تاثیرگذار بود.

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال خوزستان در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا ویسی لیست ورودی و خروجی بازیکنان را برای نیم‌فصل به باشگاه ارائه داده است؟ گفت: او تاکنون هیچ لیستی به ما نداده است و نمی‌دانم قصد دارد این کار را چه زمانی انجام دهد.

وی خاطرنشان‌کرد: با توجه به این‌که مالکیت باشگاه مشخص شده است، این موضوع در روند نتیجه‌گیری تیم تاثیر گذار خواهد بود و این امید می‌رود که در نیم‌فصل با تقویت تیم، شرایط بهتر شود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار