سرمربی پیکان می گوید تیمش در دو بازی گذشته نزدیک به ۱۰ موقعیت گلزنی را خراب کرده است
سرمربی پیکان می گوید تیمش در دو بازی گذشته نزدیک به ۱۰ موقعیت گلزنی را خراب کرده است.
مجید جلالی در نشست خبری بعد از شکست برابر استقلال خوزستان، اظهار کرد: درست است که نصف تیم را به دلایل مختلف نداشتیم ولی باید بگویم که تیم حریف واقعا ایثارگرانه بازی کرد. تمام وجودشان را گذاشتند. در این دو بازی اخیر، شاید روی هم ده گل را نزدیم. وقتی گل نزنی، این شانس را به حریف میدهید که برنده شوند. ما چنین بازیای را در اصفهان تجربه کردیم. آنجا به نفع ما و اینجا به ضررمان شد. در هر صورت تمام سعی مان را کردیم ولی امروز روز ما نبود.
سرمربی تیم فوتبال پیکان گفت: به هر حال تعطیلیها مواقعی به نفع و مواقعی به ضرر تیم ها است. وقتی مسابقات به صورت مکرر تعطیل شود، کیفیت بازیها کاهش می یابد. ما در این دو بازی، موقعیت های زیادی را از دست دادیم و اگر از موقعیتها استفاده میکردیم، میتوانستیم صدر جدول باشیم.
وی درباره آینده تیمش نیز عنوان کرد: سعی میکنیم روحیه تیم را بالا ببریم. امیدوار به بازگشت بازیکنان هستیم. برخی از بازیکنان را به دلیل مصدومیت و چندتا را به دلیل محرومیت نداشتیم. ان شاءالله بازیکنان تیم برگردند، وضعیت مان بهتر می شود.
جلالی درباره عملکرد حریف در این بازی هم گفت: استقلال خوزستان امروز فوق العاده بود. امروز بیشتر از همه بازی هایشان دویدند و زحمت کشیدند. با این بضاعتی که دارند، شکل مناسبی از بازی را انتخاب کردند و به پیروزی رسیدند.