مرتضی جعفری امروز در گفتوگو با فارس در آبادان اظهار کرد: مرکز بهداشت و درمان این شهرستان در راستای نظارت بر مواد غذایی در بازار آبادان همواره کنترل دقیقی را در دستور کار دارد.
وی افزود: این مرکز با برخورداری از بازرسان ویژه همواره بر مواد غذایی در حال عرضه به مردم نظارت کرده و از صحت آنها مطلع میشود.
رئیس مرکز بهداشت آبادان ادامه داد: در یک ماهه گذشته از 790 باب واحد صنفی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید شد.
وی اضافه کرد: در راستای طرح تشدید نظارت بر بهداشت مواد غذایی 680 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و پروتئینی مورد بازدید قرار گرفت.
جعفری عنوان کرد: توجه به سلامت شهروندان از اولویتهای این مرکز بوده و این امر همواره در بخشهای مختلف برنامههایمان در دستور کار است.
وی تصریح کرد: شهروندان نیز باید در این راستا با بازرسان مرکز بهدشات تعامل مکفی را داشته باشند.
رئیس مرکز بهداشت آبادان بیان کرد: مواد غذایی تأثیر مستقیم بر بهداشت و سلامت افراد دارد و باید در این راستا نسبت به مصرف آن حساس بود.
به گفته وی شهروندان باید به تاریخ اقلام و مواد مصرفی و خوراکی خود توجه داشته باشند و در صورت مشاهده از رده خارج بودن، از استفاده آن جلوگیری کنند.
جعفری در پایان گفت: همه تلاش این مرکز در راستای کمک به سلامت شهروندان بوده و این همکاری باید همچنان متقابل و دو طرفه باشد.